Follow:
    Cergas Dan Bertenaga, Detox

    Kenapa Perlu Detox? Apakah Persediaan Sebelum Detox?

    Sedar tak korang yang sekarang ni makin banyak bahan pencemaran dalam udara yang kita sedut setiap hari.

    Bukan tu je. Dalam makanan kita pun ada pestisid. Akibat tak cuci bersih-bersih sebelum memasak.

    So, makin lama, makin bertimbun toksin dalam badan kita.

    Macam aircond rumah kita, bila rasa tak sejuk dah, kita akan buang habuk yang melekat. Lepas buang habuk, baru aircond kita berfungsi dengan baik. Baru rasa nyaman macam di Cameron Highland bila setting 18 degree.

    Organ detox kita pun macam tu. Kena tolong servis dia supaya dia boleh berfungsi dengan optimum lepas kita buat detox.

    Tanda-tanda Kena Buat Detox

    Ros kongsikan antara tanda-tanda korang perlu buat detox ni.

    1. cepat letih
    2. kurang bersemangat
    3. cepat marah
    4. kulit kusam
    5. badan makin berat
    6. craving terhadap makanan manis
    7. susah tidur
    8. kembung perut
    9. sembelit
    10. alergik

    Ros dah buat detox 7 hari ni. Besssttt sangat. Berat Ros turun, inch loss pun ada. Yang paling best body age Ros muda 3 tahun daripada sebelum buat detox.

    Of course lepas buat detox ni, Ros lagi bersemangat dan bertenaga untuk uruskan hal bisnes dan juga keluarga.

    7 hari je kesan yang Ros dapat sangat bestt. Jadi, Ros nak ajak korang buat detox juga supaya korang boleh dapat kesan yang best macam Ros.

    Persediaan Sebelum Detox 7 Hari

    Jemput tonton persediaan sebelum korang buat detox 7 hari.

    Jika belum pernah detox sebelum ni, korang wajib buat detox secepat mungkin.

    Bagaimana Nak Join Detox?

    Pengambilan ahli group detox Ros dah dibuka.
    Whatsapp Ros di 019-367 3245 atau klik sini untuk terus ke >> whatsapp Ros.

  • Cara Pakai Toner Youth Skincare

    Rutin penjagaan kulit wajah takkan lengkap tanpa memakai toner. Bukan toner sahaja. Kena ikut 3 langkah mudah jaga wajah yang…

    Umum
    / 20 March 2019
  • Review Skincare Youth Shaklee

    Assalamualaikum Harini Ros nak kongsikan review Skincare Youth yang Ros dah guna sejak setahun yang lalu. Review Skincare Youth Selepas…

    Umum
    / 23 February 2019
  • Skincare Youth Dalam Majalah Nona

    Assalamualaikum Skincare Youth telah menjadi pilihan wanita-wanita Malaysia sejak ia dilancarkan. Mana taknya, skincare Youth menjadi harapan mereka yang memiliki…

    Umum
    / 13 February 2019