Follow:
Diabetes, Testimoni

Rawat Diabetes Dengan Shaklee Sebelum Mata Menjadi Buta

Assalamualaikum

Penyakit kencing manis atau diabetes boleh membawa kepada berlakunya penyakit kronik yang lain seperti sakit jantung, tekanan darah tinggi, kegagalan buah pinggang dan kerosakan mata.

Kerosakan mata pada awalnya hanya mengganggu penglihatan biasa-biasa sahaja. Lama-kelamaan jika tidak dirawat pesakit diabetes boleh menjadi buta selama-lamanya kerana retina sudah tidak boleh berfungsi lagi. Boleh anda bayangkan hidup tanpa melihat keindahan alam ciptaan Allah ni?

 

rawat diabetes dengan shaklee sebelum buta

 

Ros ingin kongsikan dengan anda testimoni rawat diabetes dengan Shaklee.

rawat diabetes dengan shaklee

 

Puan J mengalami masalah kencing manis yang teruk, sehinggakan menjejaskan penglihatan mata, hanya boleh duduk di rumah.

Dahulunya Puan J ini adalah seorang tukang jahit yang sentiasa mendapat order bak hasil jahitannya yang sangat kemas dan cantik.

Setelah saya berjumpa dengan dia, saya sangat sedih dan kasihan melihat Puan J kerana penglihatannya kabur dan tidak jelas. Ini akan mengakibatkan kehidupan seharian Puan J terjeas.

Saya mencadangkan puan tersebut untuk mengambil Vivix.

Alhamdulillah.

Setelah hampir dua minggu, dia cakap badan rasa lebih bertenaga siap boleh berjogging lagi teman si suami tanpa rasa penat. Dan penglihatan semakin jelas tidak seperti dulu. Kalau dulu katanya, Nampak tompok-tompok hitam sahaja. Sekarang rasa best sangat.

Dulu potong bawang pun main agak-agak je. Sekarang dah boleh Nampak rupa bawang tu.

Alhamdulillah syukur… semua dengan izin Allah. Thank you Vivix. Dengan adanya dapat membantu.

 

Alhamdulillah.. syukur sangat. Penglihatan Puan J dapat dipulihkan dengan Vivix Shaklee.

vivix-bottle

Jika anda mengenali sesiapa yang mengalami masalah yang sama seperti Puan J, cadangkan mereka untuk mencuba Vivix. Penglihatan mereka mungkin dapat diselamatkan dengan bantuan anda.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

button order now

Hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Share on
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.