Bacaan Gula Mak Ayah Turun Ke Paras Normal Dan Terkawal

Assalamualaikum

Bagi anak yang ibubapanya ada diabetes pasti mengerti penderitaan yang dilalui oleh ibubapanya. Terpaksa berpantang makan. Tak boleh makan yang manis-manis. Tak boleh ada luka walaupun sikit. Bimbang nanti dijangkiti kuman.

 

Apa yang mampu dibuat oleh si anak adalah belikan supplement untuk mengawal paras gula dalam darah ibubapa. Duit boleh dicari. Tetapi kesihatan mak ayah lebih penting.

 

bacaan gula mak ayah turun

Jom baca perkongsian anak penghidap diabetes yang ikhtiar turunkan bacaan gula ibubapa mereka dengan supplement Vivix Shaklee.

 

Testimoni 1:

 

testi bacaan gula mak ayah turun

 

Masa promosi Vivix baru-baru ni ayah saya sakit tak dapat nak berjalan sebab kencing manis tinggi sampai takde bacaan. So saya belikan satu Vivix try bagi ayah minum. Paksa-paksa. Alhamdulillah mmungkin cepat serasi dengan ayah. Ayang minum 3 4 gitu. Baik siap boleh bangun. Boleh buat kerja-kerja harian dia macam biasa sampai tarikh ni. Dan mak juga turut minum. Saya baru balik dari kampong baru jumpa mak saya. Mak saya kata baru pergi klinik. Misi kata kencing manis mak tinggal 5. Selalu kencing manis mak 7-9. Alhamdulillah rasa terharu sangat sebab dapat tolong mak ayah saya walaupun takleh tolong banyak. Satu lagi mak saya kata dia tak makan sangat ubat hospital. Tangan dia pun dah takde kebab-kebas kalua bangun pagi macam dulu. Syukur.. Alhamdulillah.

 

Syukur.. Alhamdulillah..

 

Testimoni 2:

 

 

testi bacaan gula mak ayah turun 2

Ayah saya adalah penghidap kencing manis sudah hamper 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialysis.

Selepas consume Vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor pula ragu-ragu nak buat conclusion yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes.

Alhamdulillah.

 

Alhamdulillah. Ayah kini bebas diabetes.

 

Testimoni 3:

 

testi bacaan gula mak ayah turun 3

Dula bacaan kencing manis mak 16. Mak rasa risau sangat.

Alhamdulillah.. Sekarang dah 5.8. Mak rasa syukur dah normal.

 

Anak mana yang tak gembira bila bacaan gula ibu dan ayah dah turun dengan mengamalkan Vivix.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

 

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

button order now

Hubungi Ros di 019 – 367 3245 untuk order Vivix untuk ibu bapa anda. Ros akan bantu dengan cara makan yang eklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Comments

    • SirapAnggur says

      Kalau difikirkan banyak sangat jasa mereka kepada kita. Mesti ada pengorbanan yang mereka buat tapi kita tak tahu. Semata-mata nak gembirakan kita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge