Follow:
Vivix

Kandungan Utama Vivix Shaklee atau Sirap Anggur Ajaib

Assalamualaikum

 

Vivix merupakan penemuaan saintifik yang hebat dari Shaklee. Ia juga dikenali sebagai tonik ajaib atau sirap anggur ajaib yang berupaya untuk mengaktifkan pengawalan utama genetik yang melambatkan penuaan pada tahap sellular.

 

Ros ingin berkongsi kebaikan Vivix dengan anda semua yang ingin sembuh kembali daripada penyakit yang sedang dihadapi. Vivix bukannya ubat tetapi supplement tambahan yang boleh anda cuba sebagai ikhtiar untuk sembuh. InsyaAllah.

 

Apa yang menyebabkan Vivix begitu berkuasa sehinggakan digelar tonik ajaib atau sirap anggur ajaib? Jom kita tengok kandungan utama Vivix.

 

kandungan utama dalam vivix shaklee

 

Kandungan Utama vivix shaklee

 

4 Kandungan Utama Vivix Shaklee:

 

Muscadine Grapes

 

Anggur liar yang sangat istimewa. Ia mempunyai sumber terbaik antioksida dan anti radang. Ia  mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, melambatkan proses penuaan, menceah kanser serta sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

 

Purple Carrot

 

Mempunyai sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytochemical. Ia juga mengandungi anthicyanins ( antioksidaan mustajab) yang bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Asid klorogenik di dalamnya bertanggungjawab mengurangkan diabetes.

 

Elderberry

 

Elderberry mengandungi Vitamin C ynag tinggi dan sangat bermanfaat untuk melawan jangkitan virus dan bakteria. Ia mampu mencegah dan mengubati kanser, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menurunkan kadar kolesterol, mengatasi dan merawat masalah diabetes serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

 

Japanese Knotweed

 

Knotweed Jepun atau dikenali sebagai Polygonum Cuspaditum mempunyai sumber resveratrol yang sangat tinggi. Ia digunakan untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

 

Vivix memberikan kesan positif ke atas 4 mekanisma utama penuaan sellular iaitu:

 

  • melindungi dan memperbaiki sellular DNA
  • memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
  • melambatkan pembentukan protein AGE ( Advanced Glycation End Product)

 

Walaupun anda sihat, anda boleh mengamalkan Vivix untuk kesihatan jangka panjang. Jika anda ada masalah kesihatan dan perlukan konsultasi mengenai Vivix, hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk konsultasi percuma. 🙂

signature SA

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.