Isi Kaki Pesakit Diabetes Tumbuh Semula Selepas Beberapa Bulan Amalkan Sirap Anggur

Assalamualaikum

 

Pesakit diabetes terdedah kepada risiko pemotongan (amputasi) kaki bila terdapat luka atau ulser di kaki. Untuk mengelakkan tisu sekitarnya turut rosak, doktor akan membuang bahagian isi yang buruk. Lagi cepat anda merawat bahagian tersebut, risiko kehilangan seluruh kaki lebih rendah. Jangan ambil ringan bila kaki anda terluka!

 

Ok.. Ros ingin kongsikan dengan anda satu testimoni, isi tumbuh semula selepas bahagian yang buruk dibuang.

isi kaki pesakit diabetes tumbuh semulaBaca perkongsian daripada Puan Naimah Wahab ni..

 

Ayah kawan yang ada kencing manis, walaupun bacaan stabil tetapi terkena jangkitan kuman sewaktu harungi banjir dulu sehingga terpaksa buang bahagian isi yang buruk.

Salah satu vitamin yang diambil adalah Vivix. Alhamdulillah dalam masa 2-3/3-4 bulan, isi tumbuh sepenuhnya.

 

Alhamdulillah.. syukur sangat… Isi tumbuh semula. Walaupun kaki dah tak sempurna, sekurang-kurangnya itu lebih baik daripada kehilangan kaki sepenuhnya. Penjagaan kaki pesakit diabetes sangat penting.

 

Boleh anda bayangkan hidup tanpa kaki?

 

Jika selama ini kita dipinjamkan dengan nikmat sepasang kaki, bila ditarik balik nikmat itu, pasti hidup serba tak kena. Nak berjalan, perlukan tongkat. Kalau hilang kedua-dua kaki, terpaksalah bergerak menggunakan kerusi roda. Ada yang lebih teruk, tak dapat bergerak ke mana kalau tak dibantu oleh orang lain. Sedih kan..

 

Pesakit diabetes perlu menitik-beratkan penjagaan kaki. Terluka sikit je pun dah mendatangkan padah. Jadi, jagalah kaki anda sebaik-baiknya. Amalkan sirap anggur Vivix untuk mempercepatkan penyembuhan luka agar tidak terkena jangkitan kuman. Vivix juga akan membantu mengawal paras gula dalam darah anda. Anda juga boleh baca petua merawat diabetes agar bacaan anda kembali normal.

 

Harga sebotol Vivix hanya RM 475 sahaja untuk kegunaan 2 bulan. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

button order now

Inginkan lebih penjimatan? Ambil terus Twin Pack Vivix.  >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

Dengan pembelian Twin Pack Vivix anda bakal dapat:

 

  • PERCUMA keahlian Shaklee
  • Diskaun 5% daripada harga asal
  • Cash Bonus pada bulan hadapan
  • PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia

 

Usah bertangguh lagi. Hubungi Ros di 019- 367 3245 sekarang! Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat semua customer Ros. 🙂

signature SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge