Darah Beku Dan Sakit Kepala Pesakit Strok Dah Tiada

Assalamualaikum

 

Penyakit strok terdapat 2 jenis iaitu Strok Iskemia dan Strok Haemoragik. Strok Iskemia berlaku apabila saluran darah di otak tersumbat akibat darah beku. Strok Haemoragik pula adalah strok yang disebabkan oleh saluran darah di otak lemah atau pecah sehingga berlaku pendarahan di dalam otak. Kedua-duanya menyebabkan bekalan oksigen ke otak terputus. Jika sel-sel di otak tidak menerima bekalan oksigen secukupnya, sel-sel tersebut boleh rosak atau mati.

 

Dalam kes yang teruk, pesakit strok hanya terlantar di katil hospital. Sebelah badan lumpuh dan tidak boleh bercakap. Baca << Cara Merawat Pesakit Strok Yang Koma >> .

 

Kalau yang ada darah beku, anda boleh ikhtiarkan untuk memulihkan pesakit strok dengan supplement Vivix. Antara kelebihan Vivix dalam membantu pesakit strok kembali pulih adalah:

  • mencairkan darah beku
  • membantu membuang kolesterol jahat
  • memulihkan sel dan otot jantung
  • mencegah keradangan
  • meningkatkan kesihatan jantung

darah beku dan sakit kepala pesakit strok dah tiada

Ros ingin kongsikan satu testimoni darah beku dan sakit kepala pesakit strok hilang selepas mengamalkan Vivix.

 

Testimoni:

testi darah beku dan sakit kepala pesakit strok

 

Perkongsian Asnie FaisIzzull- Testimoni abah beliau sendiri

Alhamdulillah.. Dengan izin Allah dan usaha Vivix Shaklee telah membuat abah sihat kembali.. suatu masa dulu abah ada darah beku di kepala, kena serangan strok, sakit kepala yang melampau.. bila kena serangan sakit kepala tu, semua orang tak kan boleh tido.. sebab abah akan meracau-racau… angina dalam badan.. sakit pinggang, pinggul.. (ni sebab badan abah yang besar)..

Belum pun habis sebotol Vivix dah Nampak kesan penyembuhannya.. baru-baru ni abah kena serangan sakit kepala melampau lagi.. 2-3 malam meracau tak boleh tido, sebab dah kehabisan Vivix (sebab mahal.. kesian abah).. semalam Vivix abah sampai (botol kedua) dan minum.. Alhamdulillah, malam tadi abah boleh berbual dan bergurau macam biasa… sakit kepala dah tiada.

Syukur padaMu Ya Allah

 

Jika ayah anda mengalami strok seperti abah Sis Asnie, hadiahkan lah mereka Vivix. Pasti anda tak sanggup melihat ayah anda sendiri meracau-racau menahan sakit kepala yang teramat sangat. 🙁 Kalau lah boleh ditukarkan tempat, pasti kita sebagai anak sanggup ganti. Mereka dah banyak berkorban membesarkan kita.. Sanggup tak makan asalkan kita kenyang.. Sanggup tak beli baju baru asalkan kita dapat baju kesukaan kita.. Banyak sebenarnya yang ayah kita lakukan demi nak menggembirakan kita masa kita kecil dahulu.. Sedih pulak tiba-tiba.

 

Ini lah masanya untuk anda ikhtiarkan agar mereka kembali sihat. Vivix antara ikhtiar yang anda boleh cuba.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

button order nowHubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eksklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge