Pesakit Strok Boleh Bangun Dan Jalan Selepas Mengamalkan Supplement

Assalamualaikum

 

Serangan strok boleh menyerang sesiapa sahaja termasuk yang tua atau muda. Strok boleh membawa kepada kelumpuhan kekal jika tidak dirawat dengan serta-merta. Di sini ingin Ros cadangkan anda memberikan Vivix kepada pesakit strok. Dengan pengambilan Vivix, ada pesakit yang kena mild strok menunjukkan kesan positif seawal 3 hari. Ada yang ambil masa sedikit berdasarkan tahap strok mereka. Jika konsisten, insyaAllah pesakit strok boleh bangun dan jalan sendiri.

 

Pesakit Strok Boleh Bangun Dan Jalan

Baca juga >> Bagaimana Merawat Pesakit Strok Yang Koma <<

 

Testimoni 1:

testi Pesakit Strok Boleh Bangun Katil Sendiri

 

Perkongsian Sis Nik:

 

Mak Mertua saya kena mild strok hari tu, alhamdulillah dalam 3 hari minum Vivix, dah boleh bangun katil sendiri.

 

Testimoni 2:

testi Pesakit Strok Boleh Jalan Pakai Tongkat

 

Kisah seorang ibu kena strok:

 

Mak saya kena strok 5 Nov lalu.. semalam genap sebulan.. tangan, kaki mak tak boleh gerak.. mak tak berapa boleh cakap.. Alhamdulillah… setelah hampir seminggu lebih mak minum Vivix.. hari ni mak dah boleh jalan pakai tongkat. Kaki pun dah boleh angkat tinggi, tangan dah boleh angkat Cuma tak boleh genggam lagi. Bercakap pun dah semakin ok.. Alhamdulillah.. doa saya sebelum habis cuti sekolah, mak dah boleh jalan Allah tunaikan.. Syukur sangat.. Vivix memang membantu mak.. Alhamdulillah.

 

Testimoni 3:

testi Pesakit Strok Boleh Jalan Sendiri

Satu lagi perkongsian ibu yang kena strok.

 

Alhamdulillah.. Arina ma kesayangan dah boleh jalan sendiri. Baru 7 hari mengambil Vivix dari Shaklee.

Pada 9hb Oct 2012 ma diserang strok. Seluruh anggota badan sebelah kiri kaku tak boleh gerak. Sedih teramat sangat dan tak tahu apa nak buat. Kesian ma.. Thank you Jiha kerana memperkenalkan Vivix kepada saya.

Hari pertama minum sesudu Vivix, jari tangan ma dah boleh gerak, hari kedua kaki ma boleh gerak dan harini ma dah boleh bangun dan berjalan sendiri.

Ya Allah syukur kehadratMu.

 

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Betapa bersyukurnya anak kepada ibu-ibu ini. Alhamdulillah.. ikhtiar dengan Vivix menjadi. Apa tunggu lagi? Hubungi Ros sekarang untuk bantu ibu atau bapa anda yang kena strok. Sanggupkah anda tengok mereka lumpuh sebelah badan?

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan ikon di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

button order nowHubungi Ros di 019- 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eksklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge