Follow:
Vivix

Bagaimana Vivix Membantu Menjaga Kesihatan Jantung?

Assalamualaikum

 

Sirap anggur atau Vivix sangat istimewa. Ia mengandungi 4 ramuan botani semulajadi iaitu Anggur Muscadine, Purple Carrot, Japanese Knotweed dan Polygonum Cuspidatum. Ros ada kongsikan info lanjut mengenai 4 ramuan semulajadi Vivix sebelum ni. Vivix bukan hanya untuk orang yang dah sakit tetapi boleh juga diamalkan oleh orang yang sihat agar kesihatan anda tip top. 🙂 Pepatah juga menyatakan, mencegah lebih baik daripada merawat. Bagaimana Vivix membantu menjaga kesihatan jantung?

 

Vivix merupakan supplement yang tinggi dengan kandungan antioksidan yang berupaya memelihara kesihatan jantung. Selain itu, anda juga mesti amalkan cara elakkan sakit jantung dengan mengamalkan diet yang sihat, berhenti merokok dan sebagainya.

 

Vivix menjaga kesihatan jantung 2

 

Antioksidan dalam Japanese Knotweed mampu mencegah penyakit yang berkaitan jantung. Resveratrol yang terkandung dalam Japanese Knotweed menggalakkan fenomena yang dikenali sebagai “French Paradox”.

 

“French Paradox” merujuk kepada kes penyakit jantung yang sangat rendah di Perancis sedangkan populasi di sana mengambil diet yang sangat tinggi lemak tepu dan mempunyai peratusan perokok yang tinggi. Ini adalah kerana orang Perancis mendapat sumber resveratrol yang tinggi melalui pengambilan wine merah yang banyak. Wine merah dan Japanese Knotweed mengandungi resveratrol yang tinggi yang boleh memberi perlindungan kepada sistem kardiovaskular.

 

Tapi, kita sebagai orang Islam tidak boleh minum minuman beralkohol. Jadi, Vivix adalah pilihan yang ada. Anda tak perlu risau kerana Vivix mendapat pengesahan halal daripada JAKIM.

supplement vivix menjaga kesihatan jantung

 

Tahukah anda, satu sudu Vivix mengandungi jumlah resvetratrol yang sama dengan resvetratrol daripada 100 gelas wine merah? Wow.. Banyakkan..

 

Resveratrol membantu untuk mengurangkan keradangan, mencegah oksidasi daripada LDL atau kolesterol jahat, mengelakkan platlet darah daripada melekat dan membentuk gumpalan /  darah beku yang menyebabkan serangan jantung

 

Harga sebotol Vivix hanya RM 475 sahaja untuk kegunaan 2 bulan. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

button order now

Inginkan lebih penjimatan? Ambil terus Twin Pack Vivix.  Baca >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix

 

Dengan pembelian Twin Pack Vivix anda bakal dapat:

 • PERCUMA keahlian Shaklee
 • Diskaun 5% daripada harga asal
 • Cash Bonus pada bulan hadapan
 • PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia

 

Usah bertangguh lagi. Hubungi Ros di 019- 367 3245 sekarang! Ros akan berikan konsultasi eksklusif buat semua customer Ros. 🙂

signature SA

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply titan

  ohh..

  macam itu rupanya prosesnya.

  mesti ramai orang tak nampak lagi, kan?
  titan recently posted…Download Tips dan Panduan Rujukan Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 (15 April 2016)My Profile

  9 April 2016 at 4:59 am
  • Reply SirapAnggur

   Ramai orang tak tahu pasal Vivix lagi sebenarnya.

   11 April 2016 at 11:11 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.