Supplement Untuk Pesakit Darah Tinggi

Assalamualaikum

 

Tekanan darah tinggi atau hipertensi adalah keadaan di mana tekanan darah di arteri meningkat. Kalau terus menerus di tahap 140/90 mmHg atau lebih, bahaya dah tu. Cepat-cepat lah ambil langkah turunkan tekanan darah. Kalau bapa mertua Ros, setiap kali balik kenduri mesti akan periksa tekanan darah tinggi beliau. Kalau makan banyak sangat daging atau nasi minyak, boleh menyebabkan tekanan darah beliau naik. Ros nak kongsikan satu supplement untuk pesakit darah tinggi dengan anda.

 

Supplement yang Ros maksudkan adalah Vivix atau sirap anggur daripada Shaklee. Vivix mempunyai kandungan antioksida yang tinggi dan kaya dengan resveratrol. Salah satu bahan utama Vivix iaitu Polygonum Cuspidatum dikatakan boleh menurunkan tekanan darah dan paras kolesterol dalam darah.

 

supplement untuk darah tinggi

 

Anda boleh tengok testimoni Puan Najihah ni. Tekanan darah mak beliau naik sampai 200. Jantung Ros sendiri berdegup kencang baca testimoni ni. 200 tu.. Tinggi sangat!

 

Testimoni:

 

testi supplement untuk darah tinggi

Perkongsian daripada Sis Najihah:

 

Saya ingat lagi.. awal tahun 2013 ni, dapat call daripada kampong. Mak call bagitau darah naik. 200 hoii.. Masa dnegar tu kecut perut. Takut sangat.. Sebab last year, ada sorang customer yang maknya kena strok sebab darah naik over 200. Yang kisah ni nanti kita story lain.

So nak jadikan cerita, saya pun belikan mak sebotol Vivix. Mak siap cakap.. β€œBoleh-boleh.. lagipun mak dah mimpi baik ni.. Rasa-rasa mak boleh baik minum ubat ko nih”. Hehe.. So masa balik kampong tu, memang sedih giler tengok mak. Terbaring.. Solat pun baring. Makan tak lalu. Nak pergi toilet pun kena papah. Nasib baik ada adik. πŸ™ Malam tu juga bagi mak 1 sudu Vivix.

Esok pagi dalam kul 5:30 kitorang dalam bilik ni tersedar sebab denagr bising-bising kat hall.

 

 

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol ( Twin Pack Vivix ) anda akan mendapat potongan 5%. Jimat kan.. Anda juga boleh order sendiri dengan menekan button ORDER NOW di bawah. Pilih nak beli sebotol atau dua botol.

 

Baca juga >> Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix <<

 

button order now

Jangan tunggu sampai ibubapa anda kena strok. Cepat.. Hubungi Ros di 019 – 367 3245 untuk order. Ros akan bantu dengan cara makan yang eksklusif untuk kesan yang terbaik.

signature SA

Comments

    • SirapAnggur says

      Betul tu.
      Untuk kesihatan kita, elokkan buat pelaburan ni.
      Kalau dah sakit, lagi banyak kena keluarkan duit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge