Vivix Bantu Kawal Gula Dalam Darah

Assalamualaikum

 

Pesakit diabetes wajib menjaga pemakanan mereka kalau tak nak bacaan gula naik mendadak. Ros ada kongsikan entri  >> Makanan Untuk Elak Diabetes << . Walaubagaimana pun, pesakit diabetes pun boleh jadikan info dalam entri tersebut sebagai panduan. Selain daripada itu, tahukah anda, Vivix boleh membantu mengawal gula dalam darah?

 

Bagaimana Vivix dapat membantu mengawal kadar gula dalam darah?

 

  • memperlahankan Sindrom Resistansi Insulin
  • mengawal kepekatan glukosa dalam darah
  • mencegah pembentukan protein AGE

 

Anda boleh baca lanjut di sini.

 

Jom tengok testimoni Vivix.

vivix bantu kawal gula dalam darah

 

Perkongsian daripada Puan Nurul Azliza:

Salam..

nak share pengalaman ibu mertua saya.. minggu lepas hubby saya ada hadiahkan Vivix untuk ibu mertua saya. Ibu mertua saya ni ada kencing manis, darah tinggi, sakit lutut dan asma.

So ibu mertua saya start makan Vivix hari ahad. Hari khamis malam dia ada pergi kenduri dan makan segala makanan yang manis-manis kat situ.

Esok pagi dia test gula dan dia TERKEJUT!! Coz gula dia tak naik. Cuma 6.2 . Kalau sebelum ni dia tak boleh langsung makan benda manis. Esok pasti gula dia tinggi.

Pagi sabtu terus dia call kami cerita pasal kesihatan dia…

Saya dan hubby gembira dan syukur sangat bila dengar berita atas perubahan yang mendadak tu.

Alhamdulillah.. Thanks Shaklee 🙂

 

Anak mana yang tak gembira kan. Asbab Vivix, bacaan gula dalam darah mak terkawal. Sesungguhnya, pilihan di tangan kita. Nak hadiahkan Vivix atau biarkan sahaja..

 

Lagi testimoni bacaan gula mak ayah turun.

 

Baca juga >> petua merawat diabetes << ni.

 

Berapa harga Vivix?

Sebotol Vivix berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Kalau anda beli 2 botol, lagi jimat.

Anda akan dapat

  • keahlian Shaklee PERCUMA
  • CASH BONUS pada bulan hadapan
  • kos penghantaran PERCUMA

 

Boleh whatsapp Ros kalau anda tak faham pasal ini. Tekan 019-367 3245 sekarang. 🙂

vivix bayar kesihatan resize

 

Nak order sendiri? Boleh terus klik button di bawah. Kos penghantaran adalah percuma.

button order nowHubungi Ros di 019- 367 3245 untuk pembelian atau jika anda ada sebarang pertanyaan.

signature SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge