Kerana Vivix, Anak Menangis

Assalamualaikum

Anak menangis kerana si Vivix..  bunyi macam kisah sedih. Tetapi sebenarnya tak.

Si anak ini terharu kerana emaknya ambil Vivix untuk diabetes dan berlaku banyak perubahan selepas itu.

Antaranya..

  • Diabetes emak dari 18 turun me 9.1
  • Emak semakin sihat
  • Emak semakin ceria
  • Emak dah boleh bangun
  • Emak dah boleh buat kerja
  • Kaki emak dah tak kebas

 

1471010211948

Saya nak bagi tau akak.. Syukur.. Mak makan Vivix.. Kencing manis mak dari 18 turun 16 lepas tu turun 10.5 pagi tadi check 9.1 hehe.. Mak pun makin sihat.. boleh bangun.. Buat kerja.. layan anak-anak ayam nya kat belakang rumah.

Mak makan ESP juga.. tahan perut untuk berpuasa.. rasa berbaloi.. walaupun keluar duit banyak.. Tengok mak ceria… sihat 🙂

Saya menangis pagi tadi.. nangis tu sebab tak tau nak cakap.. tengok mak boleh buat kerja dan jalan.. Kalau tidak sebelum ni mak asyik mengadu sakit badan.. sakit kepala.. kebas kaki.. mula-mula mak tak mau makan.. sebab mahal sangat ubat.. tapi saya dan adik beradik lain tak kisah.. Asalkan mak ayah sihat.. tu yang paling penting.

Ros pun sebak juga baca perbualan whatsapp ni. Bahagianya seorang anak, bila emak semakin sihat. Asbab Vivix dan juga dengan izin Allah.

Anda boleh tengok testimoni lain di bawah ini.

Vivix bantu kawal gula dalam darah

Bacaan gula mak ayah turun ke paras normal

Isi kaki pesakit diabetes tumbuh semula

Rawat diabetes sebelum mata jadi buta

Harga sebotol Vivix RM 475 sahaja. Tahan sehingga 2 bulan. Kalau nak dibandingkan dengan kesihatan emak, apalah sangat nilai Vivix.

Ramai orang di luar sana sanggup dapatkan Vivix demi kesihatan yang lebih baik. Ros pasti anda pun begitu. 

Baca juga >> cara menurunkan bacaan gula agar tak kena penyakit kronik yang lain <<

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk orderkan sebotol untuk ibu bapa anda. Atau anda juga boleh klik terus pada button ORDER NOW di bawah.

button order now

Ros akan bagi konsultasi istimewa buat customer Ros.

signature SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge