Keluarga Ada Sejarah Diabetes?

Assalamualaikum

 

Landmark Study banyak membuka mata Ros.
Rupanya mana boleh makan sebarang supplemen.

Sebab supplemen menentukan samada penyakit anda bertambah baik atau makin teruk.

Hasil kajian Landmark Study, orang yang makan supplemen brand lain, bacaan gula lagi tinggi daripada orang yang tak makan apa-apa supplemen.

Betul. Anda boleh google pasal Landmark Study sendiri kalau tak percaya.
img_20160918_223859
Paling senang whatsapp Ros lah 019-367 3245.

Sebab tu Ros pilih Shaklee. ♡♡♡
Pengguna Shaklee paling rendah risiko diserang penyakit.

signature SA

Petua Hilangkan Diabetes Yang Anda Boleh Ikhtiarkan Untuk Bantu Orang Tersayang

Assalamualaikum

Ros kongsikan dengan anda apa maksud bacaan gula yang anda perolehi:

  • normal / tiada diabetes     3.9 – 5.5 mmol/L
  • berisiko dapat diabetes     5.6 – 6.9 mmol/L
  • menghidap diabetes          > 7.0 mmol/L

 

petua-hilangkan-diabetes

Ros nak kongsikan satu petua untuk diabetes yang anda perlu ikhtiarkan iaitu ambil supplement yang tinggi dengan Resveratrol.

 

Boleh tengok sendiri testimoni pengambilan supplement yang tinggi dengan Resveratrol iaitu Vivix Shaklee untuk merawat diabetes.

testimoni-petua-hilangkan-diabetes_ros

Jom baca perkongsian Puan Miza:

Assalamualaikum.

Miza nak share result check up tok (nenek) miza sendiri yang ada diabetes atau kencing manis. Boleh bandingkan result antara 2 tahun ni.

Tok mula ambil Vivix pada Februari 2016. Sekarang dah masuk botol yang ke-3.

Alhamdulillah, paras gula dah tak tinggi. Yang terbaru 4.9. Tekanan darah pun dah stabil.

Check up pada 26 Mei 2016, doctor ada bagi tau yang buah pinggang tok mungkin ada masalah.

Check up yang terbaru pada 24 Ogos 2016, doctor maklumkan buah pinggang tok dah ok. Tak ada masalah lagi.

Alhamdulillah, bersyukur sangat.

 

Anda boleh tengok sendiri keputusan nenek Puan Miza di bawah:

testimoni-kencing-manis

 

Asbab Vivix, bacaan gula nenek Puan Miza kembali normal. Orang yang anda sayangi pun boleh. Masih belum terlambat selagi kita terus berikhtiar. InsyaAllah.

 

Kita juga harus jaga kesihatan diri sendiri agar tak kena diabetes. Pastikan anda tahu apa makanan yang perlu dielakkan supaya tak kena diabetes.

 

Sebenarnya, ramai yang berjaya bantu orang yang mereka sayangi kembali sihat. Baca ni.. >>Kerana Vivix, Anak Menangis <<

 

Selain Vivix, ada juga petua merawat diabetes yang lain seperti mengawal pengambilan karbohidrat, bersenam dan lain-lain. Boleh baca entri Ros sebelum ini. >> Cara Menurunkan Baca Gula Dalam Darah <<

 

Bagaimana Vivix dapat membantu mengawal kadar gula dalam darah?

 

  • memperlahankan Sindrom Resistansi Insulin
  • mengawal kepekatan glukosa dalam darah
  • mencegah pembentukan protein AGE

 

Harga sebotol Vivix adalah RM 475 sahaja. Ianya tahan sehingga 2 bulan ( bergantung kepada bagaimana Pengedar Shaklee anda beri cara makan Vivix).

 

Untuk lebih penjimatan, dapatkan 2 botol Vivix sekarang. Anda layak mendapat keahlian PERCUMA.

 

Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order atau klik je button ORDER NOW di bawah.

button order now

Lepas order, jangan lupa untuk contact Ros. Ros akan berikan cara makan eksklusif untuk turunkan bacaan gula.

 

Semoga dengan pengambilan Vivix, bacaan gula kembali normal. Aminnn 🙂

signature SA

Selamatkah Vitamin Yang Anda Makan?

Assalamualaikum

Korang pernah terfikir tak ada company sanggup berhabis ribuan USD buat Landmark Study untuk pastikan produk dia betul-betul berkesan dan selamat?
.
Tak pernah dengar kan. Tapi Shaklee ada buat.
.
Hasil kajian membuktikan pengguna Shaklee lebih sihat dan membongkar yang vitamin lain membahayakan pengguna vitamin tersebut.
.
So, bila orang tanya Ros, Shaklee ni ada kesan sampingan tak.. hari tu kan viral pasal isu x. Ros tak goyah.
.
Bila tunjuk keputusan Landmark Study, terus terdiam.

1473333374808
.
Bukan nak takutkan korang. Ros just nak share yang orang yang makan supplemen lain, kesihatan diorg lagi teruk daripada orang yang tak makan apa-apa supplemen.
.
Kalau tak caya, boleh google sendiri ‘Landmark Study’.
.
Nak tanya Ros sendiri pun boleh. Whatsapp je ke 019-367 3245.
.
#tsunamishaklee