Selamatkah Vitamin Yang Anda Makan?

Assalamualaikum

Korang pernah terfikir tak ada company sanggup berhabis ribuan USD buat Landmark Study untuk pastikan produk dia betul-betul berkesan dan selamat?
.
Tak pernah dengar kan. Tapi Shaklee ada buat.
.
Hasil kajian membuktikan pengguna Shaklee lebih sihat dan membongkar yang vitamin lain membahayakan pengguna vitamin tersebut.
.
So, bila orang tanya Ros, Shaklee ni ada kesan sampingan tak.. hari tu kan viral pasal isu x. Ros tak goyah.
.
Bila tunjuk keputusan Landmark Study, terus terdiam.

1473333374808
.
Bukan nak takutkan korang. Ros just nak share yang orang yang makan supplemen lain, kesihatan diorg lagi teruk daripada orang yang tak makan apa-apa supplemen.
.
Kalau tak caya, boleh google sendiri ‘Landmark Study’.
.
Nak tanya Ros sendiri pun boleh. Whatsapp je ke 019-367 3245.
.
#tsunamishaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge