Petua Hilangkan Diabetes Yang Anda Boleh Ikhtiarkan Untuk Bantu Orang Tersayang

Assalamualaikum

Ros kongsikan dengan anda apa maksud bacaan gula yang anda perolehi:

  • normal / tiada diabetes     3.9 – 5.5 mmol/L
  • berisiko dapat diabetes     5.6 – 6.9 mmol/L
  • menghidap diabetes          > 7.0 mmol/L

 

petua-hilangkan-diabetes

Ros nak kongsikan satu petua untuk diabetes yang anda perlu ikhtiarkan iaitu ambil supplement yang tinggi dengan Resveratrol.

 

Boleh tengok sendiri testimoni pengambilan supplement yang tinggi dengan Resveratrol iaitu Vivix Shaklee untuk merawat diabetes.

testimoni-petua-hilangkan-diabetes_ros

Jom baca perkongsian Puan Miza:

Assalamualaikum.

Miza nak share result check up tok (nenek) miza sendiri yang ada diabetes atau kencing manis. Boleh bandingkan result antara 2 tahun ni.

Tok mula ambil Vivix pada Februari 2016. Sekarang dah masuk botol yang ke-3.

Alhamdulillah, paras gula dah tak tinggi. Yang terbaru 4.9. Tekanan darah pun dah stabil.

Check up pada 26 Mei 2016, doctor ada bagi tau yang buah pinggang tok mungkin ada masalah.

Check up yang terbaru pada 24 Ogos 2016, doctor maklumkan buah pinggang tok dah ok. Tak ada masalah lagi.

Alhamdulillah, bersyukur sangat.

 

Anda boleh tengok sendiri keputusan nenek Puan Miza di bawah:

testimoni-kencing-manis

 

Asbab Vivix, bacaan gula nenek Puan Miza kembali normal. Orang yang anda sayangi pun boleh. Masih belum terlambat selagi kita terus berikhtiar. InsyaAllah.

 

Kita juga harus jaga kesihatan diri sendiri agar tak kena diabetes. Pastikan anda tahu apa makanan yang perlu dielakkan supaya tak kena diabetes.

 

Sebenarnya, ramai yang berjaya bantu orang yang mereka sayangi kembali sihat. Baca ni.. >>Kerana Vivix, Anak Menangis <<

 

Selain Vivix, ada juga petua merawat diabetes yang lain seperti mengawal pengambilan karbohidrat, bersenam dan lain-lain. Boleh baca entri Ros sebelum ini. >> Cara Menurunkan Baca Gula Dalam Darah <<

 

Bagaimana Vivix dapat membantu mengawal kadar gula dalam darah?

 

  • memperlahankan Sindrom Resistansi Insulin
  • mengawal kepekatan glukosa dalam darah
  • mencegah pembentukan protein AGE

 

Harga sebotol Vivix adalah RM 475 sahaja. Ianya tahan sehingga 2 bulan ( bergantung kepada bagaimana Pengedar Shaklee anda beri cara makan Vivix).

 

Untuk lebih penjimatan, dapatkan 2 botol Vivix sekarang. Anda layak mendapat keahlian PERCUMA.

 

Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order atau klik je button ORDER NOW di bawah.

button order now

Lepas order, jangan lupa untuk contact Ros. Ros akan berikan cara makan eksklusif untuk turunkan bacaan gula.

 

Semoga dengan pengambilan Vivix, bacaan gula kembali normal. Aminnn 🙂

signature SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge