Alhamdulillah.. Bacaan Gula Dah Normal

Assalamualaikum

 

Dah puas mencuba pelbagai jenis rawatan untuk menurunkan bacaan gula anda?

 

Anda boleh cuba tips merawat diabetes yang Ros kongsikan di entri >> Cara Menurunkan Gula Di Dalam Darah <<.

 

Empat tips tersebut pun dah cuba tapi bacaan tetap tinggi? Apa kata anda teruskan dengan tips ke-5 iaitu mengamalkan supplement tambahan yang kaya dengan Resveratrol.

 

Di entri ini, Ros kongsikan tiga lagi testimoni pesakit diabetes yang mengamalkan supplement tambahan tinggi antioksidan ini. Supplement yang dimaksudkan adalah Vivix Shaklee.

bacaan-gula-normal

Anda boleh baca bagaimana Vivix membantu mengawal paras gula dalam darah di entri >> Petua Merawat Diabetes <<.

 

Jom tengok testimoni pertama.

 

Testimoni 1:

 

buku-checkup-diabetes

Salam semua.

Hari ni saya nak share testimoni merawat diabetes dengan Vivix oleh ayah saya sendiri.

Terbukti Vivix mampu membantu masalah diabetes.

Ni buku checkup abah saya.

Abah saya ni makan memang takde pantang. Kadang-kadang sehari tu sampai 3x bancuh kopi. Makan nasi memang berpinggan-pinggan. Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan.

Hari tu bila sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar color jadi hitam, plus ujian diabetes tak pernah bawah 10, doktor pun dah suruh suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.

Saya pun cadangkan Vivix.

Sekarang Vivix yang abah minum belum habis sebotol. Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.

Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yang lebih 10.

Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan-pinggan macam biasa.

Alhamdulillah.

 

Testimoni 2:

 

Ini kisah ayah Puan Anisah yang dah 20 tahun menderita diabetes.

bacaan-gula-kembali-normal

Ayah saya adalah penghidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada stage 4 dan perlu melakukan dialisis.

Selepas consume Vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor ragu-ragu nak buat conclusion yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes.

Alhamdulillah.

 

Testimoni 3:

 

bacaan-gula-makin-turun

 

Testimoni penghidap diabetes selepas seminggu mengamalkan minum Vivix Shaklee.

Alhamdulillah bacaan glukos makin turun hampir pada paras normal.

 

Kalau anda penghidap diabetes, ikhtiarkan dengan Vivix Shaklee. Mana tahu asbab Vivix, bacaan gula anda kembali normal.

 

Sebotol Vivix berharga RM 475. Ianya tahan sebulan hingga ke dua bulan bergantung kepada cara makan yang diberi.

 

Dapatkan lebih penjimatan bila anda mendapatkan Twin Pack Vivix sekarang juga. Anda berhak mendapat:

  • Keahlian percuma berharga RM 69
  • Penghantaran percuma berharga RM 11
  • Cash back RM 38 pada bulan hadapan

 

Jangan sampai kaki anda tak sempat diselamatkan bila dah kena potong.

Segera hubungi Ros di 019-367 3245.

signature SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge