Resveratrol Mengurangkan Sakit Sendi Dan Lutut

Assalamualaikum

Resveratrol merupakan sejenis polifenol yang dihasilkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut untuk melawan serangan penyakit.

 

Di bawah adalah 5 sumber makanan yang mengandungi Resveratrol yang paling hebat.

Sumber: Preventdisease.com

Selain daripada itu, Resveratrol juga boleh ditemui dalam Polgyganum Cuspidatum dan juga wine merah yang dihasilkan daripada anggur merah.

 

Bagaimanakah nak dapatkan sumber Resveratrol yang halal di Malaysia?

Anda boleh mencuba supplemen Vivix Shaklee yang kaya dengan Resveratrol. Salah satu daripada 4 bahan utama Vivix adalah Polyganum Cuspidatum.

Ia juga disahkan halal oleh Islamic Services of America (ISA).

 

Benarkah Resveratrol membantu kurangkan sakit lutut dan sendi?

Ada banyak feedback positif daripda pengamal supplemen Resveratrol Shaklee. Ros kongsikan satu testimoni yang pasti mengujakan anda terutamanya jika mak ayah anda berbadan besar.

Testimoni 1:

Selain sakit lutut yang diderita oleh si emak hilang, berat si emak juga turun. Badan rasa lebih ringan daripada sebelum ni. Wow..

Ini adalah bonus kerana satu cara nak kurangkan sakit lutut adalah dengan mengurangkan berat badan.

Sekarang si emak dah boleh solat tanpa sebarang masalah lagi. Turun naik tangga pun dah ok.

 

Testimoni 2:

Berdasarkan perbualan di atas, penderita sakit sendi sudah boleh solat seperti biasa setelah seminggu mengamalkan supplemen Resveratrol.

Beliau juga sudah boleh berjalan dan buat kerja rumah.

 

Boleh percaya ke supplemen Resveratrol ni bagus?

Oklah. Ros kongsikan pandangan seorang professor mengenai produk Shaklee.  Seorang professor perlukan bukti saintifik bukannya testimoni semata-mata.

Mudah-mudahan terbuka hati anda untuk mencuba Vivix.

Kenapa Professor ni terlalu setia dengan Shaklee?

  • Dia bukan jenis mudah percaya
  • Sebagai ahli akedemik, dia mahukan bukti saintifik, baru berani guna
  • Tapi, bila kajian Landmark Study dah buktikan vitamin Shaklee jauh lebih hebat daripada jenama lain, takde sesiapa boleh argue

Tak sabar nak berikhtiar dengan Vivix?
Segera whatsapp Ros di 019-367 3245.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge