Bagaimana Ibu Ini Mengatasi Keletihan Menguruskan Rumahtangga?

Assalamualaikum

Penat menguruskan rumahtangga hari ni? Bersabarlah wahai ibu-ibu. Ada ganjaran menanti anda nanti.
 
Makin ramai anak, makin banyak tenaga diperlukan. Masak sarapan, bagi anak makan, basuh baju, kemas rumah, layan anak main. Sedar-sedar dah tengahari.
Stressed Mom
 
Kalau takde tenaga, tengahari dah pancit. Rasa nak anak cepat-cepat nap supaya diri boleh rehat sebentar.
Ramai yang rasa macam ni?
 
Ros nak kongsikan citer Puan Khadeejah ni. Dari dulu dia ambil supplement nak tingkatkan tenaga selain untuk kesihatan. Mak-mak pun kena jaga kesihatan tau. Kalau mak yang sakit, macam mana nak uruskan keluarga.
Ok.. Sambung balik cerita Puan Khadeejah.
 
Bila anak bertambah, dia rasa macam tak cukup tenaga pula. Dia perlukan extra tenaga lagi untuk layan anak-anak dan menguruskan rumahtangga.
 
Lepas dengar feedback positif pasal satu supplemen ni, terus beliau cuba.
 
Tak nak lagi letih-letih memanjang. Banyak kerja tertangguh.
Bila letih, mood pun tak elok. Anak buat silap sikit, dah nak marah.
 
Lepas ambil supplemen tu, terus dia rasa lebih bertenaga, segar dan sedappp sangat badan.
 
Bila rasa bertenaga, banyak kerja boleh disiapkan dan dia pun happy je nak layan anak-anak.
 
 Ini perkongsian asal daripada Puan Khadeejah:

 

Apa yang Puan Khadeejah amalkan adalah 3 supplemen ini:
  • Vivix: meningkatkan kecekapan mitochondria untuk menjana tenaga di dalam sel-sel badan kita
  • Cinch Energy Tea Mix: penggalak tenaga semulajadi
  • Performance Drink: membantu meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara bendalir dalam badan.

 

Harga untuk Set Tenaga ini adalah RM 688.50. Inilah pelaburan terbaik untuk anda yang nak atasi masalah keletihan melampau.

 

Selain itu, anda bakal dapat bonus lain juga bila ambil set ini:

  • Kulit makin cantik
  • Nampak awet muda
  • Sistem imun yang tinggi

 

Sangat berbaloi, kan.

Hubungi Ros di 019-367 3245 dengan menaip kod “tenaga” untuk dapatkan harga terbaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge