Tubuh Lebih Bertenaga Walaupun Sibuk Bekerja Di Pejabat Dan Di Rumah

Assalamualaikum

Zaman sekarang wanita bergelar ibu kerap berasa letih selepas pulang dari kerja. Sudahlah letih dengan tugasan di pejabat. Lepas tu, perlu menghadap jem pula sebelum tiba di rumah.

Sampai di rumah, ibu masih belum boleh berehat. Perut dah berbunyi-bunyi minta diisi. Jadinya, menu yang simple-simple jadi pilihan kerana semua dah lapar.

Selepas makan dan solat, dapatlah ibu berehat sebentar. Selepas tu, perlu sambung lipat baju sambil layan anak-anak.

Masa ni lah nak tanya anak-anak apa mereka belajar di sekolah. Apa yang mereka main bersama kawan-kawan.

Pukul 10 lebih anak-anak dah mengantuk. Selepas anak-anak masuk tido, bolehlah si ibu teruskan hal-hal bisnes pula.

Coaching anak berbisnes, follow up customer, packing barang dan update blog. Sedar tak sedar, pukul 2 pagi.

Rutin yang sama berulang setiap hari. Memang si ibu sangat perlukan tenaga tambahan. Kalau tak, anak-anak tido, ibunya pun tido sekali.

Anda ibu yang bekerja sambil buat part time bisnes? Kerap letih? Perlukan tenaga tambahan?

Satu ikhtiar yang anda boleh cuba adalah dengan mengamalkan supplemen Resveratrol seperti Vivix.

 

Bagaimana Resveratrol membantu meningkatkan tenaga?

 

Resveratrol dalam Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam mitochondria yang merupakan penjana tenaga dalam sel-sel badan kita.

Bila sel-sel badan anda bertenaga, secara automatiknya badan anda pun bertenaga. Barulah tak letih.

 

Berapa harga sebotol Vivix?

 

Harga Vivix adalah RM 475 sebotol. Ianya untuk kegunaan sehingga 2 bulan.

Bonus tambahan yang bakal anda dapat bila amalkan Vivix adalah kulit bertambah licin dan anjal. Wow sangat kan.

 

Jom tengok satu testimoni:

 

SoriĀ  Sis. I tadi sibuk. Kerja.

Baik sis. I dah rasa tubuh lebih fresh dan bertenaga.

Kulit pun nampak lebih licin dan anjal.

 

Untuk order, anda boleh terus whatsapp Ros di 019-367 3245 sekarang!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge