Follow:
Asma

Apa Yang Lelaki Ini Buat Untuk Kurangkan Serangan Asma Daripada Berulang?

Assalamualaikum

Bila suami kerap diserang asma, seorang isteri pastinya risau. Tengok nafas suami pendek macam tak cukup nafas, jantung si isteri pun dup dap dup dap.

Jom tengok video pendek ini mengenai Encik Akmal yang mempunyai penyakit asma yang kronik.

Apa yang dia buat untuk kurangkan serangan asma daripada berulang?

Alhamdulillah. Sekarang tahap kesihatan Encik Akmal makin baik. Kekerapan ke hospital pun semakin berkurangan.

Gembira sungguh Puan Nurul. Seperti yang diberitahunya dalam video di atas, siapa tak sayang suami kan. 🙂

Anda juga punya ahli keluarga yang menghidap asma yang kronik? Jom ikhtiarkan dengan Set Asma Shaklee.

Set Asma Shaklee terdiri daripada:

Vivix : mengurangkan penghasilan mukus atau lendir di saluran pernafasan, mengurangkan keradangan, meningkatkan sistem imun badan

Omega Guard : minyak ikan yang tulen untuk mengurangkan keradangan atau semput

Garlic Complex : antibiotik semulajadi

Vitamin C : melawan radikal bebas seperti pencemaran udara ( asap rokok, asap kenderaan, debu dan kotoran) yang boleh menyebabkan serangan asma

Ostematrix : mengandungi magnesium untuk melegakan otot-otot salur pernafasan agar dapat bernafas dengan lancar

Nutriferon : meningkatkan sistem pertahanan badan untuk melawan bakteria dan virus

 

Bagaimana Nak Dapatkan Set Asma ini?

Anda boleh dapatkan terus Set Asma ini dengan klik >> ORDER NOW.

Atau

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk pembelian. Ros akan berikan cara makan eksklusif untuk anda.

Mudah-mudahan, selepas ini kehidupan ahli keluarga anda bertambah baik dan tidak perlu bergantung kepada inhaler lagi.

Share on
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ibu Zarith

    Bahaya la asma ni.. boleh bawa maut kan
    Ibu Zarith recently posted…Bagaimana Sel Badan Manusia Boleh Menjadi Kanser?My Profile

    18 April 2017 at 12:30 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.