Follow:
Umum

Apa Lelaki Ini Buat Untuk Kurangkan Rambut Gugur Dan Uban?

Assalamualaikum

Masalah rambut gugur amat merimaskan. Sekali sikat rambut, pasti ada rambut yang tersangkut di sikat.

Tiap-tiap hari macam ni, boleh botak kepala.

Masalah beruban juga boleh mengganggu penampilan seorang lelaki.

Bagaimana nak atasi masalah rambut gugur dan beruban?

Ros ingin kongsikan satu testimoni seorang lelaki amalkan supplemen Resveratrol daripada Shaklee.

Jom tengok perkongsian daripada isterinya.

Husband makan Vivix kurang dah gugur rambut dia.

Satu lagi yang memeranjatkan, uban dia bertukar hitam. Nampak perubahan dia. Dari akar rambut naik ke hujung ada perubahan warna. Asalnya semua putih, lepas tu start dari akar, jadi hitam pula.

Dia start tunjuk lagi. Sebab dia perasan uban tu dah lama, tiba-tiba dia cabut tengok dah berubah sikit jadi hitam.

Banyak sangat perubahan pada dia.

Alhamdulillah. Berkat konsisten amalkan supplemen Resveratrol Shaklee.

Resveratrol membantu memperbaiki sel-sel rambut yang rosak. Hasilnya rambut jadi lebih kuat dan sihat.

Selain itu, Resveratrol dalam Vivix juga merupakan antioksidan yang 10 kali ganda sangat berkuasa berbanding supplemen Resveratrol lain untuk melawan penuaan sellular. Sebab tu, bila amalkan Vivix, muka awet muda. Rambut hitam, uban pun tiada.

Nak berikhtiar dengan Vivix untuk masalah rambut gugur dan beruban? Hubungi Ros di 019-367 3245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply anuar

    Hmmm… memang bagus kalau macam tu.. tak perlu nak buat rawatan rambut dkt salon2 terpilih..
    anuar recently posted…Bukan Senang nak dapat peluang macam ni.. Syukur Alhamdulillah..My Profile

    18 April 2017 at 10:15 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.