Hadiah Terbaik Untuk Mak Yang Ada Kencing Manis

Assalamualaikum

Tercari-cari hadiah untuk mak anda sempena hari ibu nanti?

Apa yang sesuai ya? Nak beli purse, purse mak elok lagi. Handbeg? Mak tak pakai dah handbeg fancy-fancy ni.

Buntunya..

Mak ada kencing manis. Kalau dapat bagi sesuatu untuk kawal kencing manis mak tu kan best. Itu memang terbaik.

Jika anda mencari supplemen kesihatan untuk diabetes atau kencing manis sebagai hadiah, Ros cadang anda pilih Vivix daripada Shaklee.

Selain membantu mengawal kencing manis, Vivix juga dapat memberikan tenaga kepada mak anda. Kebiasanya pesakit diabetes cepat penat dan letih.

Anda boleh tengok perkongsian seorang anak yang gembira bila maknya rasa lebih bertenaga selepas amalkan Vivix.

Harga sebotol Vivix adalah RM 475. Anda boleh kumpul duit sesama adik-beradik untuk belikan mak sebotol Vivix.

Pastinya, ia akan jadi hadiah hari ibu paling bermakna.

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order.

Mudah-mudahan ibu anda dikurniakan kesihatan yang baik.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge