Follow:
Kulit Cantik

Cara Kecilkan Pori-pori Wajah Yang Terbuka Dengan Berkesan

Assalamualaikum

Selain mencuba cara semulajadi untuk kecilkan pori-pori wajah, anda juga boleh mengamalkan supplemen untuk kesihatan kulit.

Supplemen yang dicadangkan untuk kecilkan pori-pori wajah adalah:

 

1. Vivix : membantu memperbaiki sel-sel kulit yang rosak. Vivix juga kaya dengan antioksidan untuk melindungi kulit daripada radikal bebas.

 

2. Collagen Powder: membantu mengecilkan liang pori wajah dan meningkatkan keanjalan kulit.

 

3. Vitamin C: penting untuk penghasilan collagen dan elastin. Selain daripada itu, Vitamin C juga membantu mengurangkan kedutan dan garis halus.

 

4. Gentle Deep Foaming Cleanser: membantu membersihkan kulit dan liang pori daripada kotoran. Sesuai dengan namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser, segala benda yang tersumbat di liang pori dapat dikeluarkan dengan cara yang lembut.

 

5. Soothing Radiance Whitening Softener: membantu menutup kembali liang pori yang terbuka semasa process mencuci muka tadi. Selain itu, toner ini juga akan menyegarkan kulit.

 

Dapatkan 5 produk ini untuk mengecilkan pori-pori wajah anda.

 

Jom tengok testimoni customer yang menggunakan produk-produk di atas.

Cabaran 30 hari dengan Vivix dan Collagen Powder mengurangkan masalah pori-pori terbuka akak ni.

Wow!! Sangat luar biasa kedan Vivix ni, kulit wajah saya nampak lembap dan pori-pori terbuka dah berkurang. Kulit muka juga semakin cerah dan sekata.

Kulit flawless dengan supplemen Vivix dan Collagen Powder.

Liang pori di mukaku dah mengecil. Rasa licin je. Takdela rasa menggerutu.

Vivix terbukti secara klinikal menjadikan seseorang itu 25 tahun lebih muda.

Sampaikan artis macam Emma Maembong dan Rita Rudaini pun turut amalkan Vivix ni.

Jom tengok apa kata mereka.

 

Anda boleh klik >> ORDER NOW sekarang untuk pembelian terus dengan pihak Shaklee.

Penghantaran akan dibuat samada oleh Gdex, Citylink atau Poslaju.

Selepas pembelian, sila whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan cara makan dan tips lain untuk kecilkan liang pori wajah anda.

 

Nak cepat, boleh terus whatsapp Ros di link ini >> whatsapp Ros untuk dapatkan Set Kecilkan Pori ini.

Ros sedia membantu anda selesaikan masalah kulit anda. InsyaAllah kita ikhtiarkan.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.