Pencuci Muka Nutriwhite Buat Kulit Lembut Dan Tidak Pedih Selepas Dicuci

Assalamualaikum

Ros nak kongsikan pencuci muka yang Ros tengah pakai sekarang iaitu Gentle Deep Foaming Cleanser.

Dulu kan sebelum Ros guna pencuci ni, kulit Ros selepas dicuci selalu merah-merah dan pedih. Agaknya sebab bahan kimia dalam pencuci muka tu kot.

Lagi satu, selepas dicuci, kulit akan jadi tegang. Tapi bila pegang kulit muka rasa pedih sikit.

Ros terfikir betul ke pencuci muka ni sesuai dengan kulit Ros. Habis je pencuci muka tu, Ros tak beli baru.

Setelah tahu Shaklee pun ada set penjagaan wajah, terus Ros cuba pencuci muka Gentle Deep Foaming Cleanser tu.

Wah.. Best betul masa cuba pertama kali tu. Rasa bersih je kulit lepas cuci. Lembut pun lembut.

Ros perasan, takde dah rasa tegang yang memedihkan tu.

Suka sangat Ros sebab dah jumpa pencuci muka yang serasi.

Kalau anda pun masih tercari-cari pencuci muka yang baru, cubalah Gentle Deep Foaming Cleanser dari rangkaian Nutriwhite.

Berbaloi dan tahan lama satu tiub tu.

Jom tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dengan Gentle Deep Foaming Cleanser ni.

 

Testimoni Gentle Deep Foaming Cleanser

 

Pencuci muka nutriwhite memang best sangat-sangat. Bila cuci muka, rasa lembut dan tak pedih plus rasa bersih sangat.

Jerawat memang susah nak tumbuh. Pori pun makin mengecil.

Kulit pun makin cerah dan kurang berminyak. Sebelum ni kulit kusam ja. Rasa ringan ja muka.

Pakai sikit pun buih dia banyak. Saya dah pakai dekat setahun dah satu tiub ni. Memang jimat. Berbaloi dengan harga.

Mana yang belum cuba, memang kena cuba pencuci muka yang sangat lembut ni.

 

Gentle Deep Foaming Cleanser diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan terpilih tanpa bahan kimia yang boleh merengsakan kulit. Seperti namanya, Gentle Deel Foaming Cleanser bertindak dengan membersihkan dengan lembut sehingga ke liang pori. Antara ekstrak tumbuhan yang digunakan:

  • Rumpai laut membantu menghilangkan kotoran, menanggalkan sel-sel kulit yang mati.
  • Alga hijau membantu menyahtoksin dan melembapkan kulit.
  • Strawberi Begonia membantu mencerahkan dan meratakan tona kulit.

 

Anda tidak perlu ragu-ragu dengan keselamatan produk Nutriwhite. Saintis Shaklee telah mengkaji bertahun-tahun bahan yang digunakan untuk menghasilkan pencuci muka Nutriwhite. Lagipun, saintis mencipta Nutriwhite khusus untuk kulit orang Asia. Special, kan..

 

Anda boleh order sendiri Gentle Deep Foaming Cleanser ni dengan klik >> ORDER NOW. Pembayaran boleh dibuat samada mengguna kredit kad/debit kad terus ke akaun Shaklee. Isikan saja details yang diperlukan seperti nama, email, alamat untuk pengeposan dan juga nombor telefon.

Mudah, kan.

Jika anda ada soalan berkaitan pencuci muka ini, anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge