Follow:
Kulit Cantik

Bagaimana Nak Nampak Awet Muda?

Assalamualaikum

Antara tanda-tanda penuaan adalah munculnya garis-garis di wajah terutamanya di tepi mata dan di tepi bibir.

Kedutan dan garis halus ini akan membuatkan wajah nampak tua dari usia sebenar.

Menjadi tua itu pasti selagi belum sampai ajal. Tetapi kita boleh melambatkan proses penuaan.

Dalam erti kata lain, nampak awet muda. Umur 50-an nampak seperti 40-an. Masih sihat dan mampu berjogging lagi.

Macam pakcik Hasmad ni. Siap berjogging di bawah Eiffel Tower lagi.

Siap jogging. Dah plan dari kat Malaysia nak jogging bawah Eiffel Tower.

Diorang ni cam biasa malam baru balik.

Lega juga bawak mak bapak sebenarnya.

Nak travel ni kena fit. Mak cakap hari-hari kat Malaysia diorang mesti jogging sejam round taman.

Makan Vivix dan Collagen tak boleh miss.

 

Rahsianya adalah dengan bersenam atau berjogging setiap hari. Di samping itu, beliau juga amalkan supplemen tambahan seperti Vivix dan Collagen Powder.

Vivix merupakan supplemen yang tinggi antioksidan. Dengan gabungan polifenol dan Resveratrol, ia menjadikan Vivix 10 kali ganda sangat berkuasa berbanding supplemen Resveratrol yang lain.

Collagen Powder juga penting untuk meremajakan kulit selain memelihara kesihatan sendi dan lutut.

 

Hebat penangan Vivix ni..

Mak dan anak nampak macam kakak dan adik.

Boleh tengok sendiri Puan Sharifah bersama ibunya.

Nak nampak awet muda seperti mereka di atas?

Anda boleh amalkan supplemen untuk melambatkan proses penuaan ini.

 

Supplemen Untuk Awet Muda

1. Vivix: supplemen anti-aging yang kaya dengan Resveratrol untuk memperbaiki sel-sel kulit yang rosak serta melindungi sel-sel badan daripada radikal bebas.

2. Collagen Powder: membantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan dan garis halus.

 

Jom tengok testimoni seterusnya:

Itulah sebahagian #VivixEffects yang ramai dah rasai.

 

Teruja nak dapatkan Set Awet Muda ini?

 

Anda boleh klik ORDER NOW untuk pembelian terus dengan Shaklee.

Selepas mengesahkan produk yang ingin dibeli, anda akan diminta untuk memberikan details seperti nama, alamat, no telefon dan email untuk tujuan pengeposan.

Seterusnya, pembayaran boleh dibuat samada dengan menggunakan kad debit/ kad kredit.

Tadaa.. siap.

Tunggu sahaja produk dihantarkan ke alamat yang anda masukkan tadi.

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan konsultasi dan cara makan selepas pembelian produk – Eksklusif untuk yang beli dari SirapAnggur.com. 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

  • Reply Anuar

    Rahsia awet muda kena banyakkan tersenyum, jaga pemakanan, amalkan minum air suam, rajin bersenam (kayuh basikal pun ok), buat solat-solat sunat…. Ini petua yang saya dapat daripada seorang ustaz… Umur dah 50 lebih, gred 54 (sama title dengan pengarah) tapi nampak macam 30 an…
    Anuar recently posted…Nak bagi 2 ebook PERCUMA sekaligus (Link Download ada di dalam)My Profile

    3 May 2017 at 10:01 am
    • Reply SirapAnggur

      wah.. terima kasih Encik Anuar.
      Tambah point untuk petua nak nampak awet muda. 🙂

      5 May 2017 at 1:24 am
  • Reply ibu Zarith

    Bestkan kalau kita dah tua tapi badan sihat dan cergas macam orang muda. Nak buat apa aktiviti pun senang. Muka awet muda dan flawless tu memang bonus hehe
    ibu Zarith recently posted…10 Cara Semulajadi Menyembuhkan Ulser Mulut Yang BanyakMy Profile

    3 May 2017 at 3:53 pm
    • Reply SirapAnggur

      bolehlah capai impian yang tak sempat dicapai masa muda-muda dulu, kan.

      5 May 2017 at 1:23 am
  • Reply Wan norasiah

    Bukan lagi rahsia

    6 May 2017 at 10:46 am
    • Reply SirapAnggur

      Hehe..
      Bukan rahsia lagi. Siapa nak awet muda, kenalah amalkan apa yang dikongsikan.

      11 May 2017 at 9:18 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.