Cara Kurangkan Kedutan Di Wajah

Assalamualaikum

Semakin kita berusia, semakin banyak kedutan muncul di wajah. Di tambah lagi dengan faktor-faktor lain seperti tekanan, pemakanan yang tidak sihat, tidur yang tidak cukup dan merokok, masalah kedutan boleh dialami oleh orang yang masih muda, seawal usia 30-an.

Nampak tua sebelum masanya? Pasti ramai yang tak nak kan.

 

Jadi, ambillah langkah-langkah untuk mengurangkan kedutan di wajah dengan amalan berikut:

 

Kurangkan kedutan dengan supplemen semulajadi:

 

1. Vivix: merupakan antioksidan yang sangat berkuasa untuk memperbaiki sel-sel yang rosak serta melindungi sel-sel daripada radikal bebas seperti stress yang boleh menyebabkan kedutan muncul.

 

2. Collagen Powder: merupakan sejenis protein yang memberikan keanjalan dan ketegangan kepada kulit kita. Kekurangan collagen membuat garis-garis halus timbul di wajah.

Molekul Collagen Shaklee sangat halus. Jadinya, ia mudah diserap oleh badan.

 

3. Energizing Soy Protein: Protein merupakan makanan sel-sel badan kita termasuklah sel-sel kulit. Bila sel-sel dibekalkan dengan cukup makanan (protein), sel akan menjadi lebih sihat.

Sel kulit yang sihat akan terpancar pada wajah iaitu kulit kelihatan lebih berseri, tidak kusam, lebih halus, anjal dan gebu.

 

4. Vitamin C: juga merupakan antioksidan untuk melindungi sel-sel daripada serangan radikal bebas. Vitamin c juga penting dalam penghasilan collagen dan elastin untuk menganjalkan dan menegangkan kulit.

 

Itulah 4 supplemen yang wajib anda amalkan untuk mengurangkan kedutan di wajah.

Jom tengok produk kecantikan pula untuk kurangkan kedutan yang dah ada tu.

 

Kurangkan kedutan dengan skincare selamat:

 

1. Enfuselle Eye Treatment:

Selalunya kedutan bermula di bahagian mata kerana kulit sekitar mata sangat nipis. Enfuselle eye treatment membantu mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan di sekitar mata.

Ia boleh juga digunakan untuk bahagian mulut dan leher.

 

Berminat nak dapatkan Set Premium untuk kurangkan kedutan ini? Ikut sahaja langkah di bawah.

 

Cara Order:

 

Anda boleh klik ORDER NOW untuk pembelian terus dengan Shaklee.

Selepas mengesahkan produk yang ingin dibeli, anda akan diminta untuk memberikan details seperti nama, alamat, no telefon dan email untuk tujuan pengeposan.

Seterusnya, pembayaran boleh dibuat samada dengan menggunakan kad debit/ kad kredit.

Tadaa.. siap.

Tunggu sahaja produk dihantarkan ke alamat yang anda masukkan tadi.

 

Konsultasi:

 

Selepas pembelian, hubungi Ros di 019-367 3245 untuk cara makan eksklusif buat pelanggan Ros. Hanya untuk yang beli dari SirapAnggur.com.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge