Agen Shaklee Di Damansara Perdana, Mutiara Damansara Dan Kawasan Sekitarnya

Assalamualaikum

Nama saya Ros Ahmad. Ros merupakan ummi kepada 3 orang anak-anak yang masih kecil. Yang sulung berumur 5 tahun, yang kedua 3 tahun dan yang ketiga 4 bulan lebih.

Pada masa sekarang Ros masih bekerja sebagai Engineer dan menguruskan bisnes Shaklee dari rumah.

Ros merupakan pengedar sah Shaklee di Damansara Perdana, Mutiara Damansara dan kawasan sekitarnya.

Bagaimana Ros terjebak dengan Shaklee?

 

Semasa menyusukan anak pertama dahulu, Ros ada masalah susu merundum bila anak dah masuk umur 6 bulan. Masa ni Ros agak stress dan kekerapan mengepam pun makin berkurang.

Masa tu, Ros google penggalak susu ibu atau milkbooster terbaik dan banyak yang keluar Set Menyusu Shaklee.

Selepas membaca beberapa perkongsian ibu-ibu menyusu yang bekerja tetapi masih boleh berikan susu ibu kepada bayi mereka, terus Ros cuba Set Menyusu Basic Shaklee.

 

Walaupun ambil Set Menyusu, anda kena kerapkan mengepam susu. Susu badan dihasilkan berdasarkan konsep “supply and demand”. Bila tinggi permintaan ( kerap mengepam dan susukan bayi secara terus), lagi banyak susu akan dihasilkan.

Selepas amalkan Set Menyusu Shaklee, susu badan Ros bertambah dan pekat. Syukur.. Alhamdulillah.

Selain nak bantu ibu-ibu menyusu, Ros nak membantu mereka-mereka yang ada masalah kulit seperti masalah jerawat, kulit kusam, memiliki pori-pori wajah yang besar serta pelbagai lagi.

Asalnya.. Dahulu Ros pun tak pakai pencuci muka sebab tak jumpa pencuci yang sesuai dengan kulit wajah.

Pencuci yang Ros pakai masa tu buatkan kulit Ros merah-merah dan pedih selepas dicuci. Ternyata produk tersebut ada bahan kimia yang merengsakan kulit.

Bila dah kenal Shaklee, rupanya Shaklee bukan hanya ada supplemen kesihatan, tetapi set penjagaan wajah pun ada.

Set penjagaan wajah Shaklee dipanggil Nutriwhite. Ianya dirumus khas untuk kulit orang Asia. Ini set asas Nutriwhite yang Ros guna.

 

Set Nutriwhite sangat serasi dengan kulit Ros. Syukur.. Alhamdulillah Ros jumpa produk yang selamat. Kulit Ros dah tak merah-merah lagi.

Kini dah jadi tanggungjawab Ros untuk sebarkan kebaikan Nutriwhite yang bebas bahan kimia berbahaya dan dihasilkan daripada tumbuhan semulajadi.

 

Tentu anda terfikir bagaimana Ros berkerja dan pada masa yang sama buat bisnes?

 

Sebenarnya dalam group coaching bisnes, kami telah diajarkan dengan teknik halimunan. Teknik ni betul-betul berkesan jika anda buat dengan konsisten.

Teknik halimunan ni walaupun anda sedang bekerja, tengah travel ke, balik kampung ke, sales tetap boleh masuk. Best ke best?

Ros akan dedahkan teknik halimunan ni kepada anda setelah anda mendaftar menjadi bisnes partner Ros.

Tak sabar nak tahu apa itu teknik halimunan? Jomlah join bisnes bersama Ros.


Hubungi Ros segera dengan klik link whatsapp ni >> http://www.wasap.my/60193673245

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge