Cara Mudah Hilangkan Whitehead Dan Blackhead

Assalamualaikum

Tiap kali duduk depan cermin, mesti ramai antara kita yang suka belek-belek hidung, belek-belek muka kan.

Tengah-tengah sikat rambut, tertangkap pula pandangan whitehead dan blackhead di atas hidung. Ee.. geramnya ku tengok.

Mulalah tangan tu gatal picit kuat-kuat nak bagi keluar whitehead tu. Aduh.. sakitlah pula lepas picit. Tapi whiteheadnya masih ada.

Dulu, masa Ros sekolah menengah, hujung minggu tak outing dah jadi rutin pakai biore pore pack nak tanggalkan whitehead tu. Buat berjemaah dengan geng satu dorm.

Time nak tanggalkan pore pack tulah masa yang dinanti-nantikan. Nak tengok banyak mana whitehead yang keluar.

Selepas ditarik pore pack tu, tercacak-cacaklah whitehead yang berjaya ditanggalkan. Puas sangat hati masa tu. Haha.

Sesiapa pernah pakai pore pack mesti ada perasan yang sama dengan Ros. (Sep sikit, kita geng!)

Minggu seterusnya.. buat lagi. Hai.. bila nak habis ni whitehead dan blackhead ni.

Lama-lama.. bosannya nak hilangkan whitehead dan blackhead ni. Malaslah nak layan whitehead ni.

Masa berlalu..

Tanpa disedari, sekarang dah takde dah whitehead dan blackhead di muka Ros.

Alhamdulillah. Syukur.

Anda nak tahu cara apa yang Ros gunakan untuk hilangkan whitehead dan blackhead ni?

Pencuci muka yang Ros guna boleh hilangkan whitehead dan blackhead.

Sebenarnya, Ros tak sangka sangat. Biasakan pencuci muka fungsinya bersihkan wajah daripada debu dan kotoran.

Tapi, pencuci ni siap boleh bersihkan sehingga ke liang pori. Sebab tu whitehead dan blackhead pun boleh hilang sekali.

Jom Ros perkenalkan pencuci muka tu kepada anda.

Namanya, Gentle Deep Foaming Cleanser.

Dirumus daripada tumbuhan semulajadi.

Kalau whitehead dan blackhead anda teruk, anda patut cuba Gentle Action Makeup Remover sekali. Ia boleh menanggalkan segala kotoran, daki dan makeup di wajah. Dengan whitehead dan blackhead sekali dia boleh keluarkan.

Ros kongsikan beberapa testimoni pengguna yang puas hati dengan cara tindakan Gentle Deep Foaming Cleanser dan Gentle Action Makeup Remover dalam menghilangkan whitehead dan blackhead di muka.

Jom tengok.

Berminat nak hilangkan whitehead dan blackhead dengan kedua-dua produk Nutriwhite ini?

Whatsapp Ros di 019-367 3245 sekarang.

Comments

    • SirapAnggur says

      Tulah. Kenangan zaman sekolah.
      Kan.. Cara nak cantik paling mudah, gunalah pencuci muka Nutriwhite ni.

  1. says

    Cleanser yang sangat best tak perlu nak guna mask muka hari2 dahh utk tanggalkan blackhead dan whitehead .. Hanya guna cleanser shaklee .. Memang berbaloi ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge