Follow:
Umum

Pencuci Muka Tahan Lama, Pakai Setahun Tak Habis Lagi

Assalamualaikum

Ros nak kongsikan dengan anda mengenai pencuci muka kegemaran Ros, Gentle Deep Foaming Cleanser.

Selain ianya dihasilkan daripada bahan-bahan yang semulajadi, pencuci muka ni tahan lama. Sebabnya, setiap kali cuci muka, hanya sebesar kacang hijau je yang diperlukan.

Tapi.. Buih yang dihasilkan sangat banyak. Buih inilah yang akan masuk sehingga ke liang pori untuk bersihkan lebihan minyak dan sel-sel kulit mati yang tersumbat di pori wajah.

Hasilnya.. Kulit wajah rasa lebih bersih dan bebas minyak.

 

Jom lihat perkongsian daripada Puan Nadim:

Ingin dapatkan pencuci muka yang tahan lama ini? Whatsapp Ros di 019-367 3245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

  • Reply Girllyen Marcie

    Sy sudah order online.. tidak sabar pula mau pakai..

    1 July 2017 at 6:12 am
  • Reply Solehah Binti Khidir

    Best sangat pakai pencuci muka ni. Rasa bersih dan lembut sangat muka.
    Solehah Binti Khidir recently posted…Kenapa Penting Ambil Kalsium Ketika Haid?My Profile

    1 July 2017 at 11:18 am
  • Reply Lydia Pius

    betul ini sngat tahan lama.ay kerap cuci muka pum bleh thn smpai 8bulan

    1 July 2017 at 12:11 pm
  • Reply Jesz

    Memang sangat best NW punya cleansing foam ne .. Sudah la tahan lama .. Harga memang berbaloi dengan kualiti

    1 July 2017 at 9:59 pm
  • Reply Collen

    Best sangat pencuci muka ni.. Bila pakai rasa bersih je dan rasa lembut pada kulit.. I like it

    2 July 2017 at 7:31 am
  • Reply Aya achalo

    Kak Aya pun sudah amalkan pencuci muka ni sejak 4 thun lalu. Memang best!

    2 July 2017 at 8:40 am
    • Reply SirapAnggur

      Lama juga Kak Aya dah guna. Patutlah kulit kak Aya cantik dan berseri je.

      6 July 2017 at 8:49 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.