Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak Dan Berjerawat

Assalamualaikum

Pernahkah anda rasa malu nak buat presentation di depan orang ramai kerana kulit anda berminyak dan berjerawat?

Anda tidak keseorangan. Cik Fatin juga pernah mengalami perasaan malu itu.

Apa yang Cik Fatin buat adalah dia amalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee dan juga bersihkan wajah dengan pencuci muka yang lembut lagi selamat ini.

Pencuci yang dimaksudkan adalah Gentle Deep Foaming Cleanser.

Selepas lebih seminggu Cik Fatin guna, kulit dia makin okay. Lembut dan segar je lepas guna. Yang paling best, bekas jerawat pun makin pudar.

Dalam Gentle Deep  Foaming Cleanser turut mengandungi Vitamin C untuk melindungi, memperbaiki dan mencerahkan kulit.

Jom tengok apa lagi feedback Cik Fatin mengenai Gentle Deep Foaming Cleanser.

Gentle Deep Foaming Cleanser ni setanding produk kecantikan yang femes tu. Yang paling penting, ianya selamat dan semulajadi untuk kulit orang Asia seperti kita.

Ros pun gunakan pencuci muka yang sama dengan Cik Fatin. Memang best. Anda pun kena cuba.

Usah biarkan kulit anda terus berminyak dan berjerawat selepas anda dah baca penyelesaian untuk masalah kulit anda selama ini.

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk dapatkan pencuci muka, Gentle Deep Foaming Cleanser.

Penanggal Mekap Yang Terbaik Dan Berkesan

Assalamualaikum

Kebanyakan wanita suka memakai mekap untuk meningkatkan lagi keyakinan mereka agar tampil cantik ketika berdepan dengan orang ramai.

Bermekap tak salah. Yang penting, anda tahu teknik yang betul untuk memakai mekap. Hari ini Ros taknak kongsikan tips bermekap. Tetapi, Ros ingin tekankan kepentingan menanggalkan mekap.

Selepas seharian memakai mekap, pastikan anda menanggalkan mekap anda dengan sempurna untuk mengelakkan kulit anda berjerawat dan mengalami masalah kulit seperti whitehead dan blackhead.

Kulit anda perlu benar-benar bersih sebelum anda masuk tidur kerana semasa tidur kulit akan diperbaharui.

Jadi, amat penting untuk memilih penanggal mekap yang terbaik dn berkesan untuk membersihkan mekap di wajah anda. Tidurlah dengan kulit yang bersih.

Dengan  memakai krim malam, kulit anda mendapat nutrisi yang diperlukan untuk memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit wajah.

Jika anda tidak puas hati dengan penanggal mekap anda yang sekarang, bertukarlah kepada Gentle Action Makeup Remover daripada Nutriwhite.

Hanya dengan 6 keping kapas, mekap dapat ditanggalkan dengan lembut tanpa mencederakan kulit wajah anda.

Selepas menggunakan penanggal mekap, bolehlah anda mencuci wajah dengan Gentle Deep Foaming Cleanser daripada rangkaian Nutriwhite juga.

Selain digunakan untuk menanggalkan mekap, Gentle Action Makeup Remover juga boleh digunakan untuk menanggalkan whitehead dan blackhead.

Anda boleh tengok sendiri perkongsian di bawah:

Dengan Gentle Action Makeup Remover, tiada lagi sisa mekap di wajah anda. Whitehead dan blackhead pun hilang sekali.

Tak sabar nak dapatkan Gentle Action Makeup Remover? Whatsapp Ros di 019-367 3245 segera.