Penanggal Mekap Yang Terbaik Dan Berkesan

Assalamualaikum

Kebanyakan wanita suka memakai mekap untuk meningkatkan lagi keyakinan mereka agar tampil cantik ketika berdepan dengan orang ramai.

Bermekap tak salah. Yang penting, anda tahu teknik yang betul untuk memakai mekap. Hari ini Ros taknak kongsikan tips bermekap. Tetapi, Ros ingin tekankan kepentingan menanggalkan mekap.

Selepas seharian memakai mekap, pastikan anda menanggalkan mekap anda dengan sempurna untuk mengelakkan kulit anda berjerawat dan mengalami masalah kulit seperti whitehead dan blackhead.

Kulit anda perlu benar-benar bersih sebelum anda masuk tidur kerana semasa tidur kulit akan diperbaharui.

Jadi, amat penting untuk memilih penanggal mekap yang terbaik dn berkesan untuk membersihkan mekap di wajah anda. Tidurlah dengan kulit yang bersih.

Dengan  memakai krim malam, kulit anda mendapat nutrisi yang diperlukan untuk memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit wajah.

Jika anda tidak puas hati dengan penanggal mekap anda yang sekarang, bertukarlah kepada Gentle Action Makeup Remover daripada Nutriwhite.

Hanya dengan 6 keping kapas, mekap dapat ditanggalkan dengan lembut tanpa mencederakan kulit wajah anda.

Selepas menggunakan penanggal mekap, bolehlah anda mencuci wajah dengan Gentle Deep Foaming Cleanser daripada rangkaian Nutriwhite juga.

Selain digunakan untuk menanggalkan mekap, Gentle Action Makeup Remover juga boleh digunakan untuk menanggalkan whitehead dan blackhead.

Anda boleh tengok sendiri perkongsian di bawah:

Dengan Gentle Action Makeup Remover, tiada lagi sisa mekap di wajah anda. Whitehead dan blackhead pun hilang sekali.

Tak sabar nak dapatkan Gentle Action Makeup Remover? Whatsapp Ros di 019-367 3245 segera.

Comments

    • SirapAnggur says

      Ingatkan orang yang pakai mekap, takde kotoran sangat kat muka.
      Bila pakai makeup removet, boleh tahan juga daki yang keluar tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge