Bagaimana Mama Anak Lima Pun Boleh Maintain Cantik?

Assalamualaikum

Bila ada anak kecil, me time pun susah nak ada. Baru free sikit, dah ada yang panggil.

Sampaikan nak masuk toilet pun, tak senang. Ada je budak banyak cakap duk tanya itu ini kat luar pintu.

Belum lagi tengah memasak kat dapur. Baru nak hiris bawang, ada yang nak air. Nak makan biskut lah. Suruh tunggu dulu, mulalah berdrama air mata.

Siapa ada pengalaman macam ni? Sep sikit. 😉

Tu belum cerita nak keluar jalan-jalan. Memang kebanyakkan mak-mak akan pilih yang ringkas-ringkas. Mekap pun nipis-nipis je. Atau kadang-kadang tu tak mekap langsung.

Macam Ros, kalau nak keluar tu memang akan pilih baju yang tak perlu digosok. Tudung pun jenis sarung. Bukan tak minat shawl tau. Tapi nak melilit-lilit tu, Ros kena praktis berjam-jam baru jadi cantik terletak. ;p

Anda yang dah terer lilit-lilit ni, baguslah. Teruskan.

Bagi mak-mak yang sekapal dengan Ros, ada satu lagi cara nak tampil cantik semulajadi.

Bagaimana tu?

Anda kenalah atasi masalah kulit yang anda hadapi.

Kalau kulit cantik, tak perlulah nak bermekap tebal kan. Cantik semulajadi orang cakap.

 

Jom Ros kongsikan rahsia mama anak 5 ni maintain cantik.

Jika sebelum ini, mama ini ada masalah kulit kusam, berminyak dengan blackheadnya lagi, selepas amalkan Set The Radiant 4, hilang segala masalah kulit beliau.

Yang bestnya, tak ganggu pun pengeluaran susu ibu. Sesuai sangat untuk ibu menyusu. Yang hamil pun, tiada masalah nak amalkan Set The Radiant 4.

Siapa kata, bila ada anak berderet, kita kena korbankan bab kecantikan.

Amalkan je Set The Radiant 4 -> Cara paling mudah nak dapatkan kulit berseri untuk mak-mak yang ramai anak kecil.

Boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order.

Rahsia Mak Anak Ramai, Muka Makin Muda

Assalamualaikum

Tanpa disedari, semakin usia bertambah, anak semakin ramai, tapi muka nampak makin muda.

Ini Ros nak bagitau pasal teman-teman satu bisnes online ni. Serious mereka nampak makin muda. Ada yang anak dah masuk 5 pun.

Itulah kebenarannya.

Dibelek gambar mereka lama-lama dulu, ish nampak tua benar. Padahal gambar masa remaja tu.

Sekarang dah kahwin, dah ada anak. Tapi muka nampak muda remaja.

Pelik kan.

Orang kata, dah beranak ni badan makin senang naik. Itu kalau tak jaga makan lah. Tapi mak-mak ini, mereka maintain slim je.

Anda nak tahu tak rahsia mereka?

Kalau nak, teruskan membaca.

 

Kesemua ibu-ibu ini mengamalkan set, The Radiant 4. Tu yang muka makin muda remaja.

Jom Ros kongsikan pengalaman mak anak 2.

Dr Fyda mempunyai 2 orang anak, muka maintain muda remaja.

 

Nak tahu cerita mak anak 5 pula?

Siapa sangka mereka kelihatan lebih berseri daripada zaman anak dara walaupun dah ada beberapa orang anak.

 

Hebat penangan Set Radiant 4 ni. Package lengkap untuk kembalikan keserian kulit bagi mereka yang ada masalah kulit kusam, pori-pori besar dan juga masalah kulit lain seperti kulit berminyak dan berjerawat.

Anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk konsultasi lanjut. 🙂

Produk Untuk Wanita Yang Inginkan Kulit Berseri

Assalamualaikum

Ada sorang adik ni kan, masih belajar lagi, whatsapp Ros minggu lepas. Tanyakan harga ESP.

Bulan lepas dia dah dapatkan ESP dengan Vitamin C. Hasil kumpul duit selama sebulan lebih.

Ni mesti dia nak kumpul lagi duit nak beli ESP pula. Sebotol Vitamin C kan tahan lama sikit. ESP dia nak habis dah lah tu.

Sebenarnya kan.. Ros kagum dengan adik ni sebab sanggup kumpul duit nak atasi masalah kulit dia. Masih belajar, mesti nak kena jimat duit poket yang dia dapat kan.

Lagi satu, dia budak lelaki tau.

Nak seribu daya, taknak seribu dalih kan.

Siapa nak kulit makin cantik, mesti akan usaha cari penyelesaian.

Sedangkan adik yang di bangku sekolah menengah pun pilih supplemen selamat dan semulajadi, akak-akak mesti lagi bijak pandai buat penilaian kan. 

 

Wah.. cantiknya kulit dia ni.. Macam mana nak dapatkan juga kulit berseri macam dia ni?

Untuk wanita yang inginkan kulit yang cantik dan berseri, Ros cadangkan Set Radiant 4 ini.

Bagaimana Set Ini Membantu Menyerlahkan Keserian Kulit Anda?

 Membina sel-sel kulit yang sihat dengan serbuk protein berkualiti tinggi -> Energizing Soy Protein

 Menegangkan kulit dengan -> Collagen Powder

 Melindungi kulit daripada radikal bebas dengan -> Vitamin C

 Melembapkan kulit dengan -> GLA complex

 

Dah boleh bayangkan wajah anda makin berseri? Apalagi, cepat whatsapp Ros di 019-367 3245.

Cara Nak Hilangkan Parut Jerawat

Assalamualaikum

Siang tadi ada adik manis ni, berumur 29 tahun message Ros nak tahu lanjut mengenai supplemen untuk parut jerawat.

 

Seperti kebiasaannya Ros akan tanya bagaimana, bila masalah parut dia bermula. Parutnya takde lah lama sangat. Bermula lebih 2 tahun lepas akibat suka picit jerawat.

 

Haa.. Bagi yang belum tahu.. Ni Ros nak bagitau..

 

Kalau ada jerawat, biarlah dia pecah sendiri. Ros tahu.. Anda geram sangat tengok benjolan merah-merah tu. Tapi tahankan diri dari pecahkan jerawat tu.

 

Jikalau dipecahkan.. Kesannya boleh memyebabkan muka anda berparut. Lagi teruk kalau berlubang. Jangan sampai nampak macam kawah di bulan pulak. Opss…

Jika nak hilangkan parut jerawat, penting untuk anda mengambil protein untuk ganti sel-sel yang berparut tadi. Protein merupakan makanan sel-sel kulit kita. Bila sel cukup protein, sihatlah sel-sel kita.

 

Serbuk protein yang sangat berkualiti yang Ros cadangkan anda ambil adalah Energizing Soy Protein. Ia dihasilkan daripada kacang soya yang tidak diubah genetiknya.

 

Lagi satu, anda juga digalakkan mengambil supplemen tinggi antioksidan seperti Vitamin C dan juga Vivix.

 

Jom Ros terangkan dahulu mengenai Vitamin C.

 

Satu tablet Vitamin C Shaklee mengandungi 500mg Vitamin C. Yang membuatkan Vitamin C Shaklee berbeza dengan Vitamin C lain adalah Vitamin C Shaklee didatangkan dengan teknologi pelepasan masa.

 

Maksudnya.. Vitamin C akan dibebaskan secara perlahan-lahan. Bukannya sekaligus 500mg masuk dalam badan setelah anda telan.

 

Setiap jam, 100mg Vitamin C akan dibebaskan ke dalam badan kita selama 5 jam.

 

Dalam tempoh 5 jam ini, tubuh anda akan menggunakannya untuk memperbaiki sel-sel yang rosak serta melindungi sel-sel daripada radikal bebas.

 

Satu lagi supplemen yang tinggi antioksidan adalah Vivix.

 

Anda nak tahu tak, dalam Vivix ada satu bahan namanya Resveratrol. Resveratrol dalam Vivix ini sangat berkuasa sehingga 10 kali ganda berbanding supplemen Resveratrol yang lain.

 

Terdapat 4 mekanisme tindakan Vivix. Salah satunya adalah memperbaiki sel daripada peringkat sellular.

 

Bahan yang terdapat dalam Vivix terbukti dalam kajian klinikal melindungi sel DNA daripada rosak. Yang rosak, akan diperbaiki. Jadi, hanya berlaku duplikasi sel-sel yang sihat sahaja.

 

Dengan ini, parut jerawat di wajah anda akan semakin pudar dan rata. 🙂

 

Bila tanya berapa lama akan nampak kesannya… Susah betul Ros nak jawab. Sebabnya ia berbeza mengikut keadaan kulit wajah anda, pemakanan anda serta beberapa faktor lain lagi.

 

Yang penting, anda sebenarnya kena konsisten amalkan 3 supplemen ini. Kalau makan pun selang sehari, makan bila teringat, agak-agaknya boleh nampak kesan tak?

 

InsyaAllah Ros akan guide anda dengan cara makan yang eksklusif untuk mendapatkan kesan yang memuaskan.

 

Boleh hubungi Ros di 019- 367 3245 untuk dapatkan Set Parut Jerawat ini. Jom mulakan misi pudarkan parut jerawat sekarang!

Bolehkah Masalah Jerawat Dirawat Dengan Krim Jerawat?

Assalamualaikum

Perempuan kan.. bila ada sebutir jerawat, tangan tu mulalah taknak duk diam. Kalau sebelum ni muka licin, naik sebutir mesti nak picit. Gatal betul tangan tu.

Akhirnya merebak. Sebutir jadi dua tiga butir. Huwaaa… nangis.

Dah tu. Sebelum ni jerawat timbul kat pipi je. Disebabkan jari tu asyik raba sini, raba sana. Dahi yang dahulunya licin, naik juga jerawat. Huwaa.. nangis lagi..

Mak dah pesan, jerawat jangan dipicit. Tapi dipicitnya juga. Habis merebak bakteria jerawat tu. Siap tinggal parut berlubang lagi. Kan dah menyesal 😂

Tahukah anda yang krim jerawat yang biasa jumpa kat kaunter farmasi tu boleh rawat jerawat untuk masa yang singkat je?

 

Bahan dalam krim jerawat tu iaitu Benzoyl Peroxide tu yang merawat jerawat.

Malangnya, ada banyak kesan sampingan bila guna Benzoyl Peroxide ni. 😭

Antaranya ialah keradangan kulit, kulit jadi kering dan kulit jadi merah-merah.

So tak selesai juga masalah kulit yang anda alami tu.

Ada satu kajian dijalankan oleh University of California mendapati satu bahan namanya Resveratrol bertindak lebih baik dalam merawat jerawat.

Boleh baca lanjut hasil kajian tu di sini:
http://bit.ly/2wez1rZ

Resveratrol ini mempunyai sifat anti-oksidan, anti-radang dan anti-bakteria dalam mematikan bakteria jerawat agar tidak merebak ke tempat sekitarnya serta membantu merawat luka.

Macam kakak ni, dia amalkan supplemen tinggi Resveratrol untuk memperbaiki masalah kulit wajahnya yang berjerawat.


.
Tengok.. dah licin kan. 🙂

Nak tahu lanjut, bolehlah hubungi Ros di 019-367 3245 ya. 😍