Bagaimana Mama Anak Lima Pun Boleh Maintain Cantik?

Assalamualaikum

Bila ada anak kecil, me time pun susah nak ada. Baru free sikit, dah ada yang panggil.

Sampaikan nak masuk toilet pun, tak senang. Ada je budak banyak cakap duk tanya itu ini kat luar pintu.

Belum lagi tengah memasak kat dapur. Baru nak hiris bawang, ada yang nak air. Nak makan biskut lah. Suruh tunggu dulu, mulalah berdrama air mata.

Siapa ada pengalaman macam ni? Sep sikit. 😉

Tu belum cerita nak keluar jalan-jalan. Memang kebanyakkan mak-mak akan pilih yang ringkas-ringkas. Mekap pun nipis-nipis je. Atau kadang-kadang tu tak mekap langsung.

Macam Ros, kalau nak keluar tu memang akan pilih baju yang tak perlu digosok. Tudung pun jenis sarung. Bukan tak minat shawl tau. Tapi nak melilit-lilit tu, Ros kena praktis berjam-jam baru jadi cantik terletak. ;p

Anda yang dah terer lilit-lilit ni, baguslah. Teruskan.

Bagi mak-mak yang sekapal dengan Ros, ada satu lagi cara nak tampil cantik semulajadi.

Bagaimana tu?

Anda kenalah atasi masalah kulit yang anda hadapi.

Kalau kulit cantik, tak perlulah nak bermekap tebal kan. Cantik semulajadi orang cakap.

 

Jom Ros kongsikan rahsia mama anak 5 ni maintain cantik.

Jika sebelum ini, mama ini ada masalah kulit kusam, berminyak dengan blackheadnya lagi, selepas amalkan Set The Radiant 4, hilang segala masalah kulit beliau.

Yang bestnya, tak ganggu pun pengeluaran susu ibu. Sesuai sangat untuk ibu menyusu. Yang hamil pun, tiada masalah nak amalkan Set The Radiant 4.

Siapa kata, bila ada anak berderet, kita kena korbankan bab kecantikan.

Amalkan je Set The Radiant 4 -> Cara paling mudah nak dapatkan kulit berseri untuk mak-mak yang ramai anak kecil.

Boleh hubungi Ros di 019-367 3245 untuk order.

Comments

Leave a Reply to Anuar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge