Dulu Kulit Gelap, Sekarang Dah Cerah

Assalamualaikum

Masa Ros kecil dulu-dulu, kulit Ros agak gelap. Sebabnya dulu Ros suka main panas, berjemur kat luar.

Bila dah pindah ke Kuantan masa darjah empat, Ros jadi seorang yang pemalu. Jarang dah keluar main kat luar. Masa tu agaknya kulit Ros makin cerah.

Selepas melanjutkan pelajaran ke Jerman, cuaca di sana kurang memberi masalah kepada kulit Ros. Syukur, alhamdulillah.

Bila pulang ke Malaysia, kulit Ros mula ada masalah. Memang kena cuci muka kerana kerap berminyak. Masalahnya, Ros tak jumpa pencuci muka yang sesuai dengan kulit Ros.

Boleh baca seterusnya kisah Ros dan pencuci muka di entri sebelum ini >> Pencuci muka buat kulit lembut dan tidak pedih selepas dicuci.

 

Hari ni Ros nak kongsikan bagaimana kulit akak sorang ni, dulu gelita, sekarang makin cerah.

Boleh tengok gambar di bawah. Gambar dulu dan gambar kini. Banyak perbezaan.

Itulah kesan yang dirasai oleh pengamal Set Radiant 4.

Jom tengok satu lagi testimoni.

Cuba lihat gambar akak ni semasa dia baru ada 2 orang anak dengan gambar semasa ada 4 orang anak.

Makin berserikan wajahnya sekarang. Anak berderet tak menjadikan rupanya nampak tua. Sebaliknya nampak lagi muda!

 

Hebatnya penangan Set Radiant 4. Seperti namanya, Radiant 4 memang menjadikan pengamalnya cantik dan berseri.

Ada 4 item dalam Set The Radiant 4 ini iaitu:

1. Energizing Soy Protein

2. Collagen Powder

3. Vitamin C Sustained Release

4. GLA Complex

 

Hubungi Ros di 019-367 3245 untuk maklumat lanjut.

Nak order terus pun boleh. Klik je sini >> ORDER SET RADIANT 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge