Cara Nak Dapat Bonus Setiap Bulan

Assalamualaikum

Hari ni merupakan hari bonus bagi pengedar Shaklee yang menjalankan bisnes Shaklee. Kebiasaannya bonus masuk setiap 14hb atau 15hb tanpa gagal.

Syukur Alhamdulillah. Bagi Ros dapat juga bonus dari pendapatan sampingan di tengah bulan selain gaji hakiki di hujung bulan.

Banyak sebenarnya komitmen Ros. Jadi, kenalah cari pendapatan sampingan ni untuk cover perbelanjaan bulanan Ros.

Kerja Ros takde elaun tambahan. Jadi nak duit lebih, dengan bisnes Shaklee Ros boleh dapat.

 

Bagaimana nak dapat bonus setiap bulan dengan Shaklee?

Walaupun tak berbisnes, dengan makan produk Shaklee sendiri, anda boleh dapat bonus pada bulan berikutnya bila anda buat pembelian dalam RM 600 ke atas.

Tu kalau anda beli vitamin Shaklee untuk diri anda dan keluarga. Belilah banyak-banyak terus.

Macam Ros, selain beli vitamin Shaklee untuk Ros dan keluarga, Ros juga jual vitamin Shaklee melalui blog ini dan juga blog RosAhmad.com.

Mentor Ros cakap orang yang Google cari penyelesaian masalah dia dan jumpa kita melalui blog adalah pembeli yang dah sedia duit di tangan. Tinggal kita nak terangkan sikit lagi je lepas tu dia sedia nak bank in duit dah.

Nampak mudah. Tapi tak mudah juga.

Susah? Tak susah juga.

Di sebalik kemanisan dapat duit tambahan di tengah bulan, sebenarnya ada usaha keras yang perlu dilakukan dahulu.

Tapi percayalah. Berbaloi anda berusaha dan bekerja keras awal-awal ni.

Ros sebenarnya sedang mencari bisnes partner untuk dibimbing. Untuk permulaan ni, Ros nak tiga orang je supaya boleh fokus sepenuhnya untuk anda bertiga ni.

Ros akan ajarkan mengenainya teknik halimunan bagaimana nak dapat customer yang sedia nak membeli dengan anda.

Jom ikut team Ros. Kita usaha awal-awal ni untuk kesenangan masa hadapan.

Boleh terus whatsapp Ros di 019-367 3245 untuk masuk team Ros dengan segera.

Sekaranglah masa terbaik untuk bertindak!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge