Polifenol Untuk Kulit Anjal Dan Berseri

Assalamualaikum

Ni kalau Ros tanya siapa nak kulit anjal dan berseri. Atau kulit flawless dan glowing. Mesti ramai yang angkat tangan kan.

Siapa yang tak nak kulit cantik, sihat dan awet muda kan. Keyakinan diri bertambah untuk berdepan dengan orang lain.

Kalau ada jerawat di muka, memanjang fikirkan malunya aku nak berdepan dengan dia. Apa dia fikir pasal muka aku yang berjerawat ni. Itu adalah respon kebanyakan orang.

Walaupun tak penting pun apa yang orang fikirkan pasal kita, semestinya kita pun ada naluri untuk kelihatan cantik.

Tahukah anda polifenol sangat membantu dalam menganjalkan kulit serta membuatkan wajah kita berseri?

Ya, betul ni.

Jom Ros kongsikan bagaimana polifenol mencantikkan kulit anda.

1. Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran uv
2. Mengurangkan penuaan pramatang dan juga mengurangkan kedutan
3. Menyokong penghasilan collagen yang sihat
4. Menyerlahkan kulit yang lebih anjal dan muda.

Sempena promosi Vivix bulan ni, eloklah anda rembat harga SUPER JIMAT ni.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda bakal dapat:
❤️ Keahlian PERCUMA
❤️ postage PERCUMA
❤️ diskaun 5% lagi
❤️ cash bonus RM 30+ pada bulan hadapan

 

Usah tunggu lama-lama. Setakat ini, inilah promosi terbaik. Harga lebih rendah daripada harga ahli.

Kalau dah lama merisik kembar dua ni, eloklah bagitau hajat anda terang-terang kat Ros.

Senang Ros nak bagi details apa yang diperlukan untuk jadi ahli. Lepas tu, dapatlah anda merasa kesedapan sirap anggur ni. Masam-masam manis gitu.

Tanpa sedar masalah kulit hilang. Muka nampak awet muda. Kulit lembut dan berseri.

Wow.. sebab tu ramai yang memilih Vivix untuk kecantikan kulit mereka.

Boleh terus klik link di bawah untuk pinang Twinpack Vivix ni:
http://tanyarosahmad.wasap.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge