Vitamin Untuk Tambah Tenaga Wanita Bekerjaya

Assalamualaikum

PENANGAN SUPPLEMEN 🍇

Sempena promosi Vivix bulan ni, Ros ambil peluang amalkan sendiri Vivix ni. Nak rasai sendiri pengalaman amalkan Vivix yang ramai dah rasa.😍

Yang kulit berjerawat, makin licin kulitnya.
Yang berat badan berlebihan, rasa makin ringan.
Yang sakit lutut, dah boleh solat macam biasa.
Yang ada kencing manis, bacaan gula jadi terkawal.
Yang ada slip disc, dah kurang dah keluar masuk Hospital.

Ros tiada masalah di atas.

Jadi, apa agaknya kesan Vivix kat Ros ye. Bermula experiment Vivix ke atas diri Ros. 😅

Kiranya hari ni nak dekat sebulan lah Ros amalkan Vivix ni. Rasanya sedap. Masam-masam sikit. Ros suka masam-masam ni. Jadi, vivix ni jadi favorite Ros selain ESP, Vitamin C, Vitalea, Ostematrix dan Alfalfa.

Ok. Jom Ros kongsi apa yang Ros rasa.

Perubahan ketara yang Ros rasa sepanjang amalkan Vivix ni adalah dari segi tenaga. Rasa cergas je bila ambil vivx pagi-pagi. Kalau terlupa minum ESP pun masih bertenaga. 😍

Biasanya Ros ambil sebelum pergi kerja. Masa ambil pek ais dari freezer, mesti teringat kat Vivix di bahagian cooler. Habis pack beg pam, Ros capai Vivix dan minum sesudu.

Pagi-pagi Sampai opis rasa tak mengantuk. Rasa bersemangat nak buat kerja dengan cepat.

Tenaga tu bertahan sampai ke malam.

Biasanya balik kerja dan weekdays Ros akan masak. Walaupun masak simple-simple je, memasak lepas balik kerja ni bagi Ros satu terapi. 😃

Sepanjang siang buat kerja di pejabat, lepas balik kerja masuk dapur, tiada screen laptop, handset letak tepi. Hanya dapur, kuali, periuk dan bahan-bahan masak. Bestnya perasan tu.

Lepas makan, layan anak-anak. Tidurkan anak-anak. Lepas diorang dah tidur, Ros sambung tulis entri blog sampai habis pula.

Boleh bertahan sampai ke tengah malam. Lama kan tenaga yang dibekalkan oleh Vivix ni.

Kalau anda ada masalah penat, kerap letih, Ros cadangkan anda ambil Vivix ni.

Sempena Promosi SUPER JIMAT Ni, terus grab 2 botol terus. Anda bakal dapat:

❤️ keahlian PERCUMA
❤️ postage PERCUMA
❤️ dapat lagi 5% diskaun

Yang paling best, dapat CASH bonus RM36 😍😍😍Jarang orang nak bagi cash bonus bila anda beli sesuatu, kan.

Untuk dapatkan Vivix, anda boleh terus whatsapp Ros dengan klik ini:
Http://Wasap.my/60193673245.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge