Follow:
Skincare Youth

Bila Skincare Youth Shaklee Boleh Dibeli?

Assalamualaikum

Ramai yang dah tak sabar-sabar menanti kemasukan Skincare Youth Shaklee ni ke pasaran Malaysia termasuklah Ros. Sejak dengar berita yang Shaklee mahu bawa masuk ke Malaysia, rasanya macam Ros nak nak melompat je.

Sekarang Ros masih pakai Skincare Nutriwhite. Kalau nak tahu, Nutriwhite ni pun dah best. Sangat serasi dengan kulit Ros.

Skincare Youth lagi lah berkali-kali bestnya kerana setiap produk dalam Skincare Youth ada kandungan polifenol.

Kalau anda biasa amalkan Vivix, mesti anda tahu kebaikan polifenol kepada kesihatan kulit anda.

Boleh anda bayangkan apa Youth bakal buat ke atas kulit anda?

Yes. Kulit akan kelihatan awet muda. Segala masalah kulit seperti jeragat, kulit kendur, kulit berjerawat, kulit berparut boleh diatasi.

Skincare Youth akan menjadi produk premium Shaklee selain Vivix. Jadi, harganya juga boleh tahan. Tetapi percaya, harganya setanding dengan kesan positif yang bakal anda rasa seawal seminggu amalkan Youth Skincare.

Sebenarnya ada leader-leader Shaklee yang dah rasa sendiri Skincare Youth ni. Mereka merupakan antara yang terawal menggunakan Skincare Youth dan akan dah jadikan testimoni.

Shaklee telah menilai keadaan kulit mereka sebelum amalkan Youth dan kulit mereka akan dinilai sekali lagi selepas 2 bulan.

Kita nantikan testimoni before dan after mereka ya.

Bagi anda yang betul-betul berminat nak cuba Skincare Youth, silalah menabung dari sekarang. Ros dengar-dengar bulan Mac baru akan dijual kepada umum.

Nak jadi yang terawal tahu bila boleh beli Skincare Youth?

Anda boleh whatsapp Ros terus di 019-367 3245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.