Pencuci Muka Youth Tiada Buih?

Biar betul pencuci muka takde buih?

Baru beberapa hari Ros memakai pencuci muka Youth ni.

Dah terbiasa dengan pencuci muka Nutriwhite yang picit sikit pun dan menghasilkan buih yang banyak, lain pulak dengan pencuci muka Youth ni.

Kat kotak pun dah tulis soap-free, memang betul takde buih langsung.

Masa mula-mula cuci muka tu macam tak puas pula cuci sebab takde buih. 😂 Tapi Ros teruskan juga urut-urut muka macam cuci muka.

Lepas dah bilas, wahhhh.. Tak rasa tertarik pun kulit. (Sebenarnya sebelum jumpa Nutriwhite, kebanyakan pencuci yang Ros guna, semuanya buat kulit rasa tertarik. Tegang yang memedihkan.)

Sama macam Nutriwhite, pencuci Youth pun buat kulit Ros tak pedih lepas dicuci. Pegang pun rasa lembut je.

Ros dah mula jatuh hati dengan Youth. ❤️
Kalau korang pakai Youth, confirm jatuh cinta dengan Skincare baru ni juga.

Walaupun baru keluar, tapi Youth ni dah di-Patent-kan dan dah dikaji selama 8 tahun.

Lepas dah betul-betul terbukti berkesan, baru dipasarkan. 😍

Yakinlah bila korang guna Youth.

Shaklee Effect Ros Ahmad

SHAKLEE EFFECT Ros Ahmad ☺️

Petang ni Ros Nak kongsikan satu Shaklee Effect Ros.

Untuk pengetahuan anda, Ros dah amalkan Shaklee sejak 2012 lagi.

Shaklee effect yg paling best Ros rasa adalah pada kulit Ros.

Kesan positif yang Ros dapat:
💐Jerawat jarang naik
💐Kulit tak kusam
💐Kulit nampak glowing

Dulukan, masa study a-level Ros balik kampung, mak mesti tanya kenapa lah tak pakai bedak. Muka nampak berkilat. 😂

Baru-baru ni, Ros balik kampung, mak tanya Ros makan apa, kulit elok je. Masa tu tengah sembang-sembang dengan adik-beradik perempuan yang lain.

Semestinya Ros amalkan Shaklee iaitu makan vitamin Shaklee dan juga pakai Skincare Nutriwhite.

Sebelum kenal Nutriwhite, Ros pakai skincare lain. Pakai pencuci muka je masa tu. Tapi tak serasi dengan kulit Ros.

Jadi, Ros tak pakai apa-apa Skincare. Pada pendapat Ros, baik tak pakai apa-apa Skincare supaya Ros tak rosakkan kulit Ros dengan lebih teruk.

Sekarang, Alhamdulillah. Ros suka dengan kulit Ros sekarang. ❤️

Ros ikhlas nak bantu mereka yang ada masalah kulit macam jerawat, jeragat dan kulit kusam.

Jika anda nak dapatkan konsultasi untuk masalah kulit anda, bolehlah hubungi Ros di 019-367 3245.