Hilangkan Lubang Bekas Jerawat di pipi dengan Youth Skincare Intensive Treatment and Repair Set

Assalamualaikum

Ada seorang kawan Ros ni dah lama alami masalah parut jerawat yang dalam macam kawah di pipi dia. Di kedua-dua belah pipinya.

Masalah Jerawat muncul semasa di sekolah menengah dan berlarutan ke zaman U.

Masa di zaman U, biasalah dah pandai usha dan try Skincare yang ada di pasaran. Satu-satu dia cuba. Tak berkesan, tukar yang lain pula.

Akibat kerap sangat bertukar-tukar Skincare tu, akhirnya terjadilah jerawat batu yang bernanah di pipi dia.

Setahu Ros, dua kali dia berjumpa dengan pakar kulit. Semasa kali pertama, kulit mukanya ditarah untuk mengeluarkan nanah tu. Habis berlubang kulit di pipinya.

Lebih menyedihkan lagi, luka mengambil terlalu lama untuk pulih.

Untuk memulihkan semula luka akibat rawatan Doktor yang pertama tu, dia berjumpa dengan doktor yang kedua.

Kali ini dia diberi antibiotik untuk disapu di muka. Selepas luka kembali sembuh, dia tidak lagi meneruskan rawatan itu.

Tinggallah kesan Parut Jerawat tu akibat tersalah guna produk Skincare yang ada bahan kimia terlarang.

Kawan Ros ni selepas tu lebih berhati-hati nak pilih Skincare.

Bila dengar khabar yang Shaklee keluarkan satu Skincare baru selepas 8 tahun kajian, hati dia berbunga-bunga sikit.

 

Semasa pelancaran Skincare Youth, orang kuat di sebalik penghasilan Youth sendiri bagitau yang 100% wanita yang diuji ada perubahan positif ke atas beberapa faktor penuaan kulit.

Ada yang kulit makin anjal, ada yang jeragat makin kurang. Kulit mereka jadi lebih sihat dan glowing.

Secara kesimpulannya, asal guna Youth, mesti dapat kesan positif.

 

Ada harapan kah untuk kawan Ros ni dapatkan kulit yang lebih rata dan tak berlubang?

Jadi, kawan Ros ni pun mulakan rutin Youth dia dengan full set skincare Youth yang dipanggil Intensive Treatment And Repair Set.

Dia ada ambil gambar before and after guna Skincare Youth untuk rekod sendiri perjalanan  dia guna Youth.

Betul ke ada kesan positif asal guna Skincare Youth?

Jom tengok gambar dia selepas 14 hari guna Youth.

Selepas 14 hari, kawah di muka makin pudar. Boleh nampak kulit yang berparut dulu makin timbul.

 

Sebenarnya dia tak sangka sangat boleh nampak kesan yang ketara selepas 14 hari guna. Baru sangat kan. Lagi-lagi sebelum ni, dah bertahun-tahun ditemani parut.

Bila tengok kesan lekuk parut Jerawat dia makin pudar, kulit pun dah tak kusam, glowing pulak tu, makin berkobar-kobar dia nak konsisten pakai Youth sampai kulit licin.

Gambar-gambar ni antara bukti yang orang yang ada masalah Parut jerawat berlubang boleh dapat kulit yang lebih licin bila dirawat dan diperbaiki dengan Skincare Youth Intensive Treatment and Repair Set.

 

Selepas 25 hari guna Youth, dia kongsikan lagi gambar before and after dia amalkan Skincare Youth.

Tak sabar nak tengok?

Tadaaa.

 

 

Makin lama dia guna Youth Shaklee, kulit jadi makin sihat sebab Youth bukan setakat perbaiki luaran, tetapi Youth juga rawat dari dalam.

Dalam Intensive Treatment And Repair Set ini ada 6 item seperti dalam gambar ini.

Dah namanya intensive treatment dan repair set, setiap satu item dalam set ini ada bahan aktif dia yang tersendiri untuk merawat, memperbaiki dan melindungi kulit.

Untuk order, korang boleh hubungi Ros di 019-367 3245.

Berdasarkan kisah kawan Ros ni, masih ada harapan untuk korang memiliki kulit yang lebih rata.

Cepat whatsapp Ros atau klik sini terus: www.wasap.my/60193673245

Jom Bisnes Skincare Youth Bersama Ros Ahmad

Assalamualaikum

JOM BISNES YOUTH BERSAMA ROS AHMAD

Ros nak ajak 10 orang untuk BINA BISNES YOUTH dengan Ros.

Modal serendah RM 79.50 je.

Ros tak akan minta korang beli stock. Just, mulakan dengan drop ship je dulu.

“Buat drop ship tak pandailah..
Camne nak promote..
Takde laptop lah.. guna handphone je boleh ke?..”

Hehe..
Ros akan tolong Guide macam mana nak buat bisnes dengan Youth.
Boleh tengok sendiri gambar-gambar kat bawah ni.


Group support dah ada. Penuh dengan segala info pasal Skincare Youth.

Semua testimoni kami dah kumpulkan dan letak di Channel Telegramm.

Bahan rujukan dan semua resources untuk promote Youth juga ada. Nak cari pun senang je dengan penggunaan hashtag. Dari masa ke semasa, bahan rujukan baru akan ditambah.

Mula-mula ni, korang start je dulu dengan apa yang Ada di tangan. Takde laptop, smartphone pun ok. Kerja keras dulu dan kumpul duit. Lepas tu bolehlah invest untuk Gadget yang membantu boostkan lagi jualan Youth korang.

Jelas?

Korang kena duplicate je apa yang Ros minta korang buat.

“Saya Kerja lah..boleh ke buat?”

Ehem.. ehem.. hello..
Ros pun kerja juga ye. Tiada alasan ok.
Jomlah buat sama-sama.

Best kan kalau tengah bulan tiba-tiba
ada duit geli-geli. Cecehhh.
Bagi peluang pada diri sendiri 😘

Ros nak buka slot untuk 10 orang dulu. Jadi, cepat-cepat whatsapp Ros k.

Atau klik sini: www.wasap.my/60193673245.

Kelebihan Youth Radiance C+E

Assalamualaikum

Setiap kali Ros jumpa rakan-rakan yang dah guna Skincare Youth, Ros teruja tengok perubahan kulit diorang. Ada yang jeragat makin pudar. Pori-pori makin mengecil. Kulit makin cerah. Glowing sangattt.

Ros sendiri tak sangka kawan yang dah bertahun-tahun ada masalah kulit muka berlubang sebab salah pakai Skincare dulu, muka jadi makin licin.

Serious!
Bukan cakap kosong tau. Ada testimoni bergambar before and after pakai Youth.

20% Vitamin C Tulen

Salah satu item dalam skincare Youth adalah Radiance C+E. Ia dalam bentuk kapsul emas.

Dalam tu ada 20% pure vitamin C. Setahu Ros, kepekatan ni yang paling tinggi Yang ada kat pasaran sekarang.

Dalam Radiance C+E ni ada juga vitamin E. Dah namanya pun Radiance C+E kan.

Orang yang ada parut Jerawat mesti tahu nak hilangkan Parut kena sapu Vitamin E kat bekas Jerawat tu.

Itulah fungsi Radiance C+E. Bantu repair dan perbaiki kulit. Ditambah lagi dengan Rasberry sebagai booster. Lagiii effektif Radiance C+E ni menjalankan tugas dia. ☺️

Radiance C+E ni hanya terdapat dalam Set Premium Intensive Treatment & Repair. Memang khas untuk repair kulit mereka yang berjerawat, berjeragat, kusam dan sebagainya.

Nak tahu apa yang best Bulan Mac ni?

Bulan Mac ni Shaklee bagi offer – PERCUMA Radiance Vitamin C + E ni kalau beli Intensive Treatment & Repair Set.

Haaa.. Jimat duit korang RM 349.80. Boleh masuk tabung untuk set Youth ke dua kan.

Meh lah dapatkan Set Youth pertama korang dengan Ros. Whatsapp Ros laju-laju. Klik sini: www.wasap.my/60193673245

Jangan tunggu lama-lama. Berikan kulit korang Skincare yang selamat.

Sekali korang cuba Youth, pasti Youth jadi teman baik kulit anda selama-lamanya.