Follow:
Bisnes

Jom Bisnes Skincare Youth Bersama Ros Ahmad

Assalamualaikum

JOM BISNES YOUTH BERSAMA ROS AHMAD

Ros nak ajak 10 orang untuk BINA BISNES YOUTH dengan Ros.

Modal serendah RM 79.50 je.

Ros tak akan minta korang beli stock. Just, mulakan dengan drop ship je dulu.

“Buat drop ship tak pandailah..
Camne nak promote..
Takde laptop lah.. guna handphone je boleh ke?..”

Hehe..
Ros akan tolong Guide macam mana nak buat bisnes dengan Youth.
Boleh tengok sendiri gambar-gambar kat bawah ni.


Group support dah ada. Penuh dengan segala info pasal Skincare Youth.

Semua testimoni kami dah kumpulkan dan letak di Channel Telegramm.

Bahan rujukan dan semua resources untuk promote Youth juga ada. Nak cari pun senang je dengan penggunaan hashtag. Dari masa ke semasa, bahan rujukan baru akan ditambah.

Mula-mula ni, korang start je dulu dengan apa yang Ada di tangan. Takde laptop, smartphone pun ok. Kerja keras dulu dan kumpul duit. Lepas tu bolehlah invest untuk Gadget yang membantu boostkan lagi jualan Youth korang.

Jelas?

Korang kena duplicate je apa yang Ros minta korang buat.

“Saya Kerja lah..boleh ke buat?”

Ehem.. ehem.. hello..
Ros pun kerja juga ye. Tiada alasan ok.
Jomlah buat sama-sama.

Best kan kalau tengah bulan tiba-tiba
ada duit geli-geli. Cecehhh.
Bagi peluang pada diri sendiri 😘

Ros nak buka slot untuk 10 orang dulu. Jadi, cepat-cepat whatsapp Ros k.

Atau klik sini: www.wasap.my/60193673245.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.