Produk Hilangkan Jeragat Akibat Hormon Tidak Seimbang

Assalamualaikum

Jeragat merupakan tompokan warna coklat gelap di permukaan kulit di wajah yang timbul akibat peningkatan melanin dalam badan.

Salah satu faktor pengeluaran melanin dengan banyak adalah disebabkan hormon yang tidak stabil terutamanya ketika seseorang wanita itu hamil atau sedang mengambil pil perancang.

Anda bertuah, jika jeragat akibat hormon ini hilang selepas melahirkan anak.

Ada yang setiap kali mengandung, jeragat kerap bertandang di wajah dan tidak mahu pulang. 😅

Ada atau tidak penyelesaian untuk masalah jeragat akibat hormon ini?

Ros nak kongsikan testimoni seorang akak yang tak putus asa untuk atasi masalah jeragat akibat hormon tidak seimbang setiap kali hamil.

Akak ni memilih untuk menggunakan Skincare yang semulajadi dan bebas bahan kimia terlarang.

Kalau akak ni guna Skincare yang ada bahan kimia berbahaya, besar kemungkinan jeragat dia bertambah teruk.

Perkongsian 1:

Jom tengok perkongsian akak bernama Sylvia Yong ini.

Oh My Jeragat!!!
Hari ni saya kongsikan #YOUTHeffect saya telah peram beberapa minggu😆

Setiap kali mengandung, muka saya akan ditumbuhi jeragat.. mungkin sebab perubahan hormon dan juga usia makin bertingkat-tingkat😄 (siapa ada masalah sama mcm saya? Baik mengaku😂)

3 kali mengandung + 2 kali misscarriage cukup untuk muka saya terutama bahagian tulang pipi dipenuhi dengan bintik-bintik jeragat😌
Nasib la 5 kali ja mengandung..
Imagine kalu 10 kali mengandung, confirm satu muka berjeragat kali kan😂

Tapi dilema seorang wanita hilang bila YOUTH masuk pasaran Malaysia😍

YOUTH is Hope!

2 bulan saya guna fullset Intensive & Repair Youth set, jeragat kelihatan pudar walaupun bukan 100% terutama yang degil lama menetap di muka saya😁

Tapi at least muka kelihatan makin sihat, glowing dan tona warna muka pun sekata😊

Umur masuk 40an ni perlu sangat jaga kulit muka sebab perubahan hormon senang mengundang jeragat dan pigmentatsi penuaan.. jangan la nanti umur baru 45 tapi dah kelihatan seperti 60🙊

p/s: camera no filter, gambar tiada edit.

 

Bukan akak Sylvia je yang berjaya pudarkan jeragat yang degil tu. Akak manis sorang ni pun Ros perasan jeragat dia makin pudar.

 

Perkongsian 2:

Ini pula perkongsian akak Nor Amlizan atau lebih dikenali di kalangan teman sebagai Kak Am.

Sharing my #youthshaklee #shakleeeffect at day 23. With radiant 4+ coQTRol and consistent plain water and controlled food intake. I am a 41 yo lady with very dry and sensitive skin. Hope to see better complexion in shaaAllah. As per now, I observed hyperpigmentation/freckles faded – not vanished. #youthshaklee #journeycontinues

Apa yang ada dalam Set Intensive Treatment and Repair Set yang Kak Sylvia dan Kak Am amalkan ini?

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Radiance C+E
5. Age Defense Moisturizer SPF50
6. Advanced Renewal Night Cream

Yang paling best, setiap pembelian YOUTH fullset atau Set Intensive Treatment and Repair Set ni, anda secara automatik dapat free membership dan terus menikmati harga member yang 25% lebih murah dari harga Retail. Cash bonus juga akan dimasukkan ke dalam Account bank anda pada pertengahan bulan berikutnya.

Dan paling istimewa bulan May 2018 ni, anda akan dapat FREE RADIANCE C+E yang bernilai RM440 tu.

Untuk dapatkan promosi Youth fullset ini, boleh whatsapp Ros di 019-367 3245 atau klik terus link ini: www.wasap.my/60193673245.

Jom pudarkan jeragat dengan konsultasi eksklusif daripada Ros. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge