Follow:
Bisnes

Agen Shaklee Di Taman Tun Dr Ismail

Assalamualaikum

Nama penuh Ros, Rosmawati Ahmad. Lebih mesra sebagai Ros Ahmad. Ros tinggal di Damansara Perdana. Tetapi setiap hari akan ke Taman Tun Dr Ismail menghantar anak-anak ke nurseri di situ.

Tiada masalah untuk Ros COD barang ke Taman Tun Dr Ismail. Selain TTDI, Ros juga boleh COD produk Shaklee di Mutiara Damansara dan Kampung Sungai Penchala. Damansara Perdana lagi lah boleh.

Penglibatan Ros dalam Shaklee bermula semasa anak pertama berumur 6 bulan. Masa ni Ros alami masalah nak maintain susu badan disebabkan badan penat, stress dan kurang mengepam.

Selepas menggunakan Set Menyusu Shaklee dan mendapat kesan yang sangat positif, Ros percaya dengan kebaikan produk Shaklee.

Produk Shaklee berikan nutrisi yang badan Ros perlukan. Bila cukup nutrisi, badan kita jadi lebih bertenaga. Masalah penat dan stress dapat diatasi.

Bila dah tak Stress, susu badan jadi banyak semula.

Shaklee bukan sahaja tawarkan produk yang semulajadi. Rupanya, anda boleh juga menjadikan Shaklee sebagai bisnes anda.

Untuk pengetahuan anda, Ros masih bekerja sebagai engineer dan menjalankan bisnes Shaklee untuk mendapatkan pendapatan kedua.

Bisnes shaklee Ros berjalan secara online. Macam sekarang. Anda sedang membaca blog Ros ni. Ros update entri waktu rehat Ros.

Nak tahu tak, dalam banyak-banyak bisnes yang Ros survey, Shaklee lah bisnes yang paling mudah dijalankan oleh wanita bekerja dan tak perlukan modal besar. RM 65 sahaja untuk menjadi ahli.

Pengedar Shaklee juga tak perlu simpan stok. Tak perlu ada kedai. Boleh bermula dengan dropship.

Bila dah jadi ahli, boleh lah anda kongsikan kebaikan produk Shaklee kepada ahli keluarga terdekat dan juga kawan-kawan.

Ros berbesar hati untuk bentangkan plan bisnes Shaklee kepada anda yang berminat nak tambah pendapatan.

Ros akan kongsikan tips eksklusif lain bila anda dah join group bisnes Ros, Starlight. Cepat-cepat hubungi Ros di 019-367 3245. Tempat terhad sebab Ros nak betul-betul fokus pada mereka yang nak je.

Klik sini untuk whatsapp Ros >> www.wasap.my/60193673245

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau ingin mengetahui lanjut mengenai peluang bisnes dengan Shaklee, anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 atau klik link whatsapp ini >> www.wasap.my/60193673245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply IbuZarith

    Pengedar Shaklee Terbaik!
    IbuZarith recently posted…[PART 1] TOP 6 Youth Star Diraikan Bagai PuteriMy Profile

    10 July 2018 at 10:59 am
    • Reply SirapAnggur

      Terima kasih kerana percayakan Kak Ros.

      10 July 2018 at 5:37 pm

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.