Follow:
Bisnes, Daftar Ahli

Bagaimana Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Assalamualaikum

Menjadi ahli Shaklee tak bermaksud anda perlu buat bisnes Shaklee. Ramai yang salah faham, bila jadi ahli Shaklee, anda perlu menjual produk Shaklee.

Menjadi ahli Shaklee melayakkan anda menikmati harga ahli untuk semua produk Shaklee. Secara purata, anda mendapat 15-20% harga yang lebih rendah berbanding harga retail.

Untuk pembelian melebihi RM 600 lebih, anda layak mendapat cash bonus pada bulan berikutnya.

 

Di bawah ini Ros sertakan jadual peratusan bonus berdasarkan jumlah point uv yang terkumpul setiap bulan.

Jadual Bonus Kumpulan Perseorangan Shaklee

Sambil amalkan produk Shaklee, sambil tu anda dapat cash bonus masuk terus ke akaun bank anda. Best kan!

 

Apa kelebihan mendaftar di bawah group Starlight?

 

Sebagai founder Starlight, Ros akan berikan cara makan eksklusif untuk anda supaya anda dapat kesan yang optimum daripada pengambilan Set Shaklee itu.

Ros juga akan update anda tentang aktiviti yang Shaklee anjurkan. Tak lupa juga promosi-promosi menarik seperti pembelian Twinpack dan diskaun 5%.

Jika anda ingin memulakan bisnes Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group whatsapp bisnes. Khas untuk yang nak berbisnes sahaja.

Langkah demi langkah akan ditunjukkan bagaimana nak membina bisnes Shaklee melalui medium marketing yang ada seperti facebook, blog dan juga instagram.

 

Ini contoh group whatsapp untuk marketing melalui blog. Setiap hari ada tugasan yang perlu disiapkan. Cut off time pun dah diberitahu awal-awal supaya anda boleh uruskan masa sendiri untuk selesaikan tugasan. Bagi mereka yang bekerja macam Ros, pengurusan masa amat penting.

 

 

Ini pula kelas telegram mengenai info produk Skincare Youth yang terbaru. Yang ingin fokus kepada Set kecantikan, group ni khas untuk anda. Terdapat banyak lagi kelas-kelas telegram yang ada. Kalau nak tahu lanjut, kenalah join jadi ahli Shaklee di bawah group Starlight.

Dari masa ke semasa, kelas online akan diadakan. Tak lupa juga, kelas offline untuk coaching secara depan-depan.

Ini pula sesi teambuilding group Shaklee Ros bersama mentor kami yang dianjurkan bulan April yang lepas.

 

Banyak aktiviti dalam perancangan Ros untuk untuk group Starlight ni. Aktiviti yang upline dan mentor Ros anjurkan pun ada.

 

Dah tak sabar nak daftar sebagai ahli di bawah team Starlight?

Terdapat 2 cara untuk menjadi ahli.

 

Cara 1:

Anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan yuran keahlian RM 75 termasuk postage.

 

Cara 2:

Anda boleh membuat pembelian produk Shaklee sebanyak 200uv iaitu pembelian RM 700 ke atas. Dengan pembelian 200uv ke atas, anda layak mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. Postage juga PERCUMA.

Antara set produk 200uv ke atas yang Ros syorkan kepada anda:

 

A. Skincare Youth:
Intensive Treatment and Repair Set

 

B. Set Kecantikan:
Vivix
ESP
Vitamin C
GLA x 2

 

C. Twinpack Vivix

 

Pendaftaran ahli Shaklee boleh dibuat secara online sahaja sekarang ni.

Anda boleh isi details anda di form di bawah.

 

Ros akan hubungi anda secepat mungkin untuk details lanjut untuk pendaftaran ahli.

 

atau,

Kalau anda nak uruskan sendiri pendaftaran anda secara online, anda boleh baca lanjut entri Ros ini >> Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Online

 

Selepas anda mendaftar sebagai ahli, Shaklee akan poskan membership kits kepada alamat anda.

Anda akan menerima buku panduan dan booklet mengenai produk dan panduan perniagaan Shaklee.

 

Seterusnya, Ros akan aturkan sesi coaching personal dengan anda samada secara online atau offline untuk penerangan lanjut mengenai plan bisnes Shaklee. Ini termasuklah 3C bonus yang Shaklee tawarkan.

Tak sabar nak mulakan bisnes Shaklee anda?

Whatsapp Ros di 019-367 3245 atau klik sini untuk terus ke whatsapp Ros >> www.wasap.my/60193673245

 

Ros Ahmad

Founder Starlight

Together we lead to the top

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

  • Reply AINA NADZIRAH MOHD YUNUS

    Semoga trus sukses

    11 July 2018 at 9:03 am
    • Reply SirapAnggur

      Terima kasih Aina

      12 July 2018 at 8:45 am
  • Reply AyuRosman

    Ros sebagai founder starlight, memang akan guide dengan tiptop sesiapa saja yang ingin bersama menjadi bisnes partner. Ros seorang leader yang aktif! 🙂
    AyuRosman recently posted…Pengedar Vivix Shaklee Klang, Kapar, Meru Yang AKTIF!My Profile

    31 July 2018 at 10:57 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.