Follow:
Bisnes

Cara Dapat Car Bonus Shaklee

Assalamualaikum

C yang kedua yang wajib semua pengedar Shaklee rebut adalah car bonus.

Apa beza car bonus Shaklee berbanding car bonus MLM lain?

Car bonus Shaklee dibayar dalam bentuk cash. Bukannya Shaklee hadiahkan sebuah kereta kepada anda.

Ini contoh penyata bonus Shaklee seorang leader. Car bonus Shaklee dia dah pun 4 angka.

Setiap orang lain kereta idamannya. Ada yang cukup sekadar memakai kereta buatan tempatan. Ada yang memang bercita-cita nak memandu BMW atau Mercedes. Dengan car bonus Shaklee anda boleh membeli kereta idaman anda.

Cuba bayangkan kalau Shaklee hadiahkan sebuah kereta yang anda tak minat pun. Kan rugi sebab tak menepati citarasa anda pun.

Tetapi bila Shaklee bayar car bonus dalam bentuk cash, anda boleh gunakan car bonus tersebut untuk beli kereta idaman anda. Apa-apa kereta pun.

Ini lah yang best nya dengan car bonus Shaklee.

Ada leader Shaklee yang mendapat Car bonus yang berlebihan sampai boleh bayar dua kereta sekaligus. Selain buat untuk bayar kereta, ada yang simpan untuk buat deposit rumah dan seterusnya bayar duit rumah bulan-bulan.

Terpulang kepada anda nak guna duit Car Bonus tu untuk apa. Nak simpan, nak sedekah atau nak melabur. Shaklee tak kisah sebab duit tu memang duit anda.

 

Bagaimana nak dapat car bonus Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk dapat car bonus Shaklee.

Anda mesti mencapai 30 000 uv dan boleh memilih:

A: kelayakan 3 bulan

B: kelayakan 4 bulan

Boleh rujuk gambar di bawah bagaimana anda boleh mencapai 30 000uv.

Berminat nak mulakan bisnes Shaklee anda dengan team Starlight?

Boleh klik sini untuk terus whatsapp Ros >> www.wasap.my/60193673245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply AyuRosman

    sungguh2 buat bisnes shaklee confirm boleh dapat car bonus. Shaklee tak bagi kereta tapi shaklee bagi cash. Pandai2 kitalah pilih kereta apa yg kita nak.. 🙂
    AyuRosman recently posted…Cara Buat Bisnes Online Jana Pendapatan 6 Angka, DAHSYAT!My Profile

    4 August 2018 at 1:16 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.