Follow:
Bisnes

Apa Yang Bestnya Dengan Convention Dan Conference Shaklee?

Assalamualaikum

C yang ketiga dalam 3C yang Shaklee tawarkan adalah convention dan conference.

Setiap tahun, Shaklee akan anjurkan 2 conference. Business Leader Conference dan juga National Conference.

Business Leader Conference dianjurkan khas untuk business leader yang layak sementara National Conference pula adalah terbuka kepada semua ahli Shaklee.

Di Shaklee Business Leader Conference Shaklee akan update mengenai produk Shaklee terbaru dan juga marketing strategi untuk business leader salurkan pula info yang mereka terima kepada organisasi masing-masing.

Sementara itu, National Conference adalah satu event untuk meraikan mereka yang berjaya menyelesaikan car bonus dan juga mereka yang berjaya mengembangkan organisasi business mereka dengan cepat.

Di National Conference juga, anda boleh mendengar kisah inspirasi Master coordinator yang baru serta sharing dari Senior Key Coordinator.

Sharing sebegini selalu membuat Ros berkobar-kobar dan menitis air bangga dengan semangat mereka sepanjang perjalanan mereka mendaki puncak kejayaan.

Kalau mereka boleh, pasti kita pun boleh!

Selain Conference, setiap tahun Shaklee akan taja leader-leader yang bercuti secara percuma. Layanan 5 bintang untuk tempat penginapan dan juga makan-makan.

Terdapat 2 jenis percutian iaitu Regional Trip dan juga International Trip.

Regional Trip adalah Trip ke negara Asia tenggara sementara international Trip pula ke negara yang lebih jauh atau umrah.

International Trip

2014 – US (Los Angeles & San Francisco) atau Umrah Ziarah

2015 – Italy atau Umrah Ziarah

2016 – US (Orlando Florida) / Umrah Ziarah

2017 – Japan / Umrah Ziarah

2018 – Med. Cruise ke 3 negara Spain, France, Italy / Umrah

2019 – US (Las Vegas & San Francisco) / Umrah

Bagi yang muslim, tak perlu risau pasal makanan. Kalau travel sendiri, mesti kita bawa maggi, serunding dan tuna. Risau Tak jumpa makanan halal kan.

Dengan Trip Shaklee, makanan halal diuruskan Shaklee awal-awal lagi. Tak lupa juga Shaklee sediakan surau jika event itu berlangsung sepanjang hari untuk memudahkan leader Shaklee menunaikan solat semasa trip mereka ke luar negara.

Nak tahu bagaimana nak dapat Trip percuma 5 bintang dengan Shaklee?

Daftar dulu jadi ahli dengan team Starlight Ros.

Klik sini >> www.wasap.my/60193673245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply IbuZarith

    Best sangat bila dapat bercuti free =)
    IbuZarith recently posted…Testimoni Vivix Membantu Mengawal Paras Gula Dalam DarahMy Profile

    17 July 2018 at 1:10 am
  • Reply AyuRosman

    Peluang bercuti ke luar negara ni bertaraf 5 bintang. siap bagi duit poket utk shopping. Hanya ada peluang ni dalam bisnes shaklee saja. bisnes online korang ada best macam ni tak? 🙂
    AyuRosman recently posted…Cara Buat Bisnes Online Jana Pendapatan 6 Angka, DAHSYAT!My Profile

    4 August 2018 at 1:39 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.