Follow:
Awet Muda, Kulit Cantik

Petua Awet Muda Dan Muka Berseri

Assalamualaikum

Baru-baru ni Ros terserempak dengan bos lama Ros. Nak dekat setahun juga tak jumpa dia. Katanya, muka Ros nampak makin muda. Badan pun maintain macam dulu. Masa dia berhenti, anak Ros baru sorang. Sekarang dah 3 orang.

Dalam hati, Ros teringat supplemen antioksidan dan anti penuaan yang Ros amalkan iaitu supplemen Resveratrol.

Ros pernah kongsikan 5 amalan untuk kelihatan awet muda. Anda boleh baca di sini.

 

Apakah Supplemen Resveratrol Yang Ros Amalkan?

Supplemen antioksidan yang kaya dengan Resveratrol iaitu Vivix Shaklee sangat bagus untuk nampak awet muda dan muka berseri.

Ia terbukti secara klinikal menjadikan wajah 25 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Hanya dengan satu sudu Vivix sehari.

Ros nak kongsikan dengan anda testimoni-testimoni pengamal Vivix yang turut mendapat kulit yang lebih sihat dan cantik.

Testimoni 1:

 

Testimoni 2:

 

Testimoni 3:

Rahsia kulit cantik Emma Maembong

 

Testimoni 4:

Rahsia awet muda Rita Rudaini

 

Testimoni 5:

Mak anak empat lagi gorgeous dari masa anak 2.

 

Testimoni 6:

 

Nak tengok testimoni lelaki umur 50-an tapi masih sihat dan kelihatan awet muda? Baca di entri Ros yang ini >> Bagaimana Nak Nampak Awet Muda?

Dalam Vivix ada 1001 kebaikan. Bukan setakat pada kulit muka. Tapi ia untuk kesihatan menyeluruh. Berbaloi untuk melabur beli Vivix daripada beli handbeg.

 

Berapakah harga sebotol Vivix?

Sebotol Vivix berharga RM 485 termasuk postage. Ianya tahan sehingga 2 bulan.

Kalau anda nak harga yang lebih menjimatkan, kena lah mendaftar jadi ahli Shaklee di bawah group Starlight Ros.

Anda boleh buat pembelian sebotol Vivix melalui website Shaklee dengan klik button ORDER NOW di bawah.

Ikut sahaja langkah yang tertera.Untuk pesanan melalui website Shaklee, pembayaran boleh dibuat menggunakan kad debit atau kad kredit.

 

Atau anda boleh hubungi Ros di 019-367 3245 atau klik terus link whatsapp Ros yang ni >> www.wasap.my/60193673245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.