Follow:
Cergas Dan Bertenaga

Cara Nak Tambah Tenaga

Assalamualaikum

Salah satu cara nak tambah tenaga adalah dengan mengambil supplemen Vivix yang kaya dengan Resveratrol dan juga Polifenol.

Bagaimana Vivix membantu seseorang itu kekal bertenaga sepanjang hari?

Kalau anda nak tahu, salah satu mekanisma atau bagaimana Vivix bertindak adalah dengan meningkat tenaga sel.

Dalam sel-sel badan kita terdapat mitokondria. Mitokondria di dalam sel-sel badan kita ini umpama stesen jana kuasa.

Lagi banyak mitokondria dalam sel kita, lagi banyak tenaga dapat dibekalkan kepada tubuh.

Bila seseorang itu mengamalkan Vivix, bilangan mitokondria meningkat. Ini bermakna, penghasilan tenaga di peringkat mitokondria juga meningkat. Sebab tu lah, seseorang itu jadi lebih cergas dan bertenaga setelah amalkan Vivix.

 

Petua Untuk Kekal Bertenaga

Tak dinafikan ramai yang dah rasa penangan ambil supplemen Resveratrol iaitu Vivix Shaklee yang memberi tenaga yang mereka perlukan.

Jom tengok testimoni Vivix untuk tenaga.

Testimoni 1:

Testimoni 2:

Testimoni 3:

Saya bagi kat mak makan vivix.. dia takde masalah kesihatan sangat, cuma penat orang tua… Alhamdulillah lepas amal vivix dia kembali cergas.. takde apa yang kita nak dari mak selain dapat tengok dia sihat dan ceria.

 

Testimoni 4:

Kalau driving kereta sudah tidak mengantuk.

Kalau duduk lama-lama depan laptop kat office pun tak menguap.

 

Testimoni 5:

Anda boleh juga baca pengalaman Ros, ibu bekerja yang ambil Vivix di entri >> Vitamin Untuk Tambah Tenaga Wanita Bekerjaya.

Testimoni 6:

Testimoni 7:

Senang bangun pagi walaupun tidur lewat.. Walaupun mengantuk tapi bertenaga.

 

Testimoni 8:

Keletihan melampau. Sekarang ada perubahan yang lebih positif selepas konsisten ambil Vivix hampir setahun.

Mak pun kata lebih bertenaga.

 

Anda letih?

Tenaga menurun?

Prestasi kurang?

Cubalah Vivix hari ini juga!

Vivix membantu badan bertenaga. InsyaAllah.

 

Berapakah harga sebotol Vivix?

Sebotol Vivix berharga RM 485 termasuk postage. Ianya tahan sehingga 2 bulan.

Kalau anda nak harga yang lebih menjimatkan, kena lah mendaftar jadi ahli Shaklee di bawah group Starlight Ros.

Anda boleh buat pembelian sebotol Vivix melalui website Shaklee dengan klik button ORDER NOW di bawah.

 

Atau hubungi Ros di 019-367 3245 atau klik terus di sini >> www.wasap.my/60193673245

Setiap pembelian Vivix dari Ros, anda akan mendapat konsultasi dan cara makan Vivix dengan betul daripada Ros sendiri. Jadi, selepas pembelian Vivix, anda perlulah segera hubungi Ros untuk cara makan eksklusif untuk customer Ros.

Jom tingkatkan stamina dengan supplemen Resveratrol. Barulah dapat buat kerja dengan effisien.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.