Follow:
Darah Tinggi

Cara Berkesan Turunkan Darah Tinggi

Assalamualaikum

Darah tinggi kini tidak lagi menyerang orang tua tetapi orang muda seawal usia 30-an pun ada penyakit darah tinggi. Ngeri juga dengar berita kemation orang muda yang tiba-tiba meninggal dunia kerana serangan jantung.

Yang dah ada darah tinggi, kawallah tekanan darah tinggi anda dengan mengurangkan garam dalam makanan anda, amalkan makanan yang seimbang, bersenam selalu dan juga kurangkan berat badan ke berat badan ideal.

Antara petua kurangkan darah tinggi yang lain adalah menguruskan tekanan anda. Kalau stress sangat, tekanan darah boleh naik.

 

Apakah cara terbaik turunkan darah tinggi?

 

Ros cadangkan anda amalkan supplemen Resveratrol dari Shaklee iaitu Vivix. Ia dirumus daripada 4 bahan botani seperti anggur muscadine, purple carrot, elderberry dan juga polygonum cuspidatum.

Keempat-empat tumbuhan botani ni membantu meningkatkan kesihatan jantung dan salur darah. Polgygonum cuspidatum membantu menurunkan darah tinggi. Elderberry pula dapat menurunkan kolestrol dan juga menghalang oksidasi kolesterol LDL. Purple carrot pula mengurangkan risiki terkena penyakit koronari jantung.

Jadi, Vivix sangat membantu mengawal tekanan darah tinggi pesakit darah tinggi.

 

Jom Ros kongsikan beberapa testimoni Vivix darah tinggi untuk anda.

 

Testimoni 1:

Testimoni 2:

Testimoni 3:

Testimoni 4:

Saya ingat lagi.. awal tahun 2013 ni, dapat call daripada kampung. Mak call bagitau darah naik. 200 hooii. Masa dengar tu kecu perut. Takut sangat.. Sebab last year, ada sorang customer yang maknya kena stroke sebab darah naik over 200. Yang kisah ni nanti kita story lain.

So nak dijadikan cerita, saya pun belikan mak sebotol Vivix. Mak siap cakap.. “boleh2.. lagipun mak dah mimpi baik ni.. Rasa-rasa mak boleh baik minum ubat ko nih”.. Hehe.. So masa balik kampung tu memang sedih giler tengok mak. Terbaring.. Solat pun sambil baring. Makan tak lalu. Nak gi toilet pun kena papah. Seb baik ada adik.. Malam tu juga bagi dia 1 sudu Vivix.

Esok pagi dalam kul 5:30 kitorg dalam bilik ni tersedar sebab dengar bising-bising kat hall. Tengok-tengok rupanya mak tengah kemas hall.. Siap sapu lantai lagi.. Memang ligat.. Macam tak sakit.. Mak cakap “Bagus Jiha ubat ko ni.. Badan Sedap”.

 

Testimoni 5:

Saya syorkan kat semua customer saya supaya amik Vivix bagi yang ada darah tinggi.. berbaloi walaupun mahal. Wife saya ada darah tinggi yang kronik.. sejak consume Vivix.. Alhamdulillah dia dah tak rasa pening lagi sekarang.. Kalau naik tangga pun dah tak mengah macam dulu..

 

Berapakah harga sebotol Vvix?

Sebotol Vivix (150ml) berharga RM 485 termasuk postage. Ianya untuk kegunaan sehingga 2 bulan. Anda boleh dapatkan Vivix melalui Ros atau buat pembelian menerusi laman website Shaklee.

 

Untuk order melalui website Shaklee, klik sahaja button “ORDER NOW” di bawah.

Anda perlu memasukkan details yang diperlukan sebelum proceed ke shopping chart. Pembelian melalui website Shaklee dijamin cepat, mudah dan selamat. Pembayaran boleh dibuat dengan menggunakan kad debit atau kad kredit Visa atau Mastercard.

Selepas pembelian, whatsapp Ros di 019-367 3245 atau klik link ni terus >> www.wasap.my/60193673245 untuk terus ke whatsapp Ros.

 

Untuk harga yang lebih menjimatkan, daftarlah sebagai ahli Shaklee di bawah group Starlight Ros.

 

Setiap pembelian Vivix dari Ros, Ros akan berikan konsultasi eksklusif dan cara makan yang berkesan supaya Vivix turunkan tekanan darah tinggi anda. InsyaAllah.

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply AyuRosman

    Tekanan darah tinggi berpunca juga daripada saluran darah yang sempit. 3 perkara penting yang perlu dititikberatkan ialah kawal pemakanan, senaman, dan amalkan suplemen yang betul. Pastikan istiqomah..
    AyuRosman recently posted…Keistimewaan, Kebaikan Dan Testimoni Vivix ShakleeMy Profile

    11 August 2018 at 10:28 am
    • Reply SirapAnggur

      Betul Ayu. Tekanan darah tinggi ni kita boleh kawal, macam yang Ayu cakap tu.

      15 August 2018 at 4:17 pm

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.