Follow:
Kecantikan Dalaman Wanita

Cara Atasi Masalah Haid Tidak Teratur

Assalamualaikum

Orang perempuan kalau haidnya tidak teratur boleh menjejaskan kehidupan dia.

Mana taknya, mood boleh jadi tunggang langgang. Kejap ok, lepas tu tetiba moody pula. Confuse anak-anak dan kesian suami.

Bagi yang nak dapatkan zuriat pula, sukar untuk anda meramal bila waktu subur. Besar kemungkinan juga, organ peranakan anda ada masalah yang perlu ditangani dahulu sebelum anda boleh hamil.

Usah biarkan masalah haid tidak teratur macam tu je.

Jemput tonton video Ros bagaimana nak atasi masalah haid lambat ni.

 

Jom ikhtiar dengan supplemen untuk atasinya.

Supplemen untuk haid tidak teratur

Untuk masalah haid tidak teratur atau masalah haid tidak lancar, Ros cadangkan 2 supplemen ini.

1. GLA Complex

GLA Complex Shaklee diekstrak daripada biji borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO. Digabungkan dengan minyak bunga matahari dan Vitamin E, GLA Complex membantu menstabilkan hormon wanita.

2. Vivix

Vivix merupakan anti-oksidan paling berkuasa untuk menentang radikal bebas yang merosakkan sel-sel badan kita.

 

Testimoni haid tidak teratur

Ros kongsikan testimoni mereka yang berikhtiar dengan supplemen Shaklee untuk melancarkan haid mereka.

 

Testimoni 1:

 

Testimoni 2:

Testimoni 3:

Testimoni 4:

 

Testimoni 5:

 

Testimoni 6:

 

Testimoni 7:

Alhamdulillah.. setelah mereka berikhtiar dengan GLA Complex dan Vivix, period mereka kembali lancar.

 

Berapakah harga set Vitamin untuk haid tidak teratur ni?

Sebotol Vivix (150 ml) berharga RM 475 sementara sebotol GLA Complex (60 softgels) berharga RM 91.25. Kos penghantaran adalah RM 10.

Jadi harga total adalah RM 576.25.

 

Bagaimana nak beli?

Untuk pembelian segera, anda boleh klik button ORDER NOW di bawah.

Pembelian melalui website Shaklee ini mudah dan selamat.

Pembayaran boleh dibuat menggunakan kad debit atau kad Kredit MASTER atau VISA.

Shaklee akan hantar produk terus ke alamat anda menggunakan courier service.

Setelah menerima barang, silalah whatsapp Ros di www.wasap.my/60193673245 untuk Ros berikan cara makan yang sesuai untuk atasi haid tidak teratur ni.

Semoga kualiti hidup anda semakin baik selepas amalkan set ini.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

  • Reply syu Amir

    Suka set nie…memang lancar je haid keluar…

    Tapi paling best, set nie juga set cantik…

    2 in 1 gitu ♥️♥️

    22 July 2018 at 10:36 pm
    • Reply SirapAnggur

      Bonus tu.. kulit jadi cantik sekali.

      29 July 2018 at 2:37 pm
  • Reply IbuZarith

    Alhamdulillah ada suplemen Shaklee yang boleh membantu kan
    IbuZarith recently posted…Tiada Lagi Gout Setelah Amalkan Vivix.My Profile

    23 July 2018 at 1:29 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.