Follow:
Kulit Cantik

Petua Kecantikan Muka Untuk Wanita 30an dan 40an

Assalamualaikum

Antara masalah terbesar golongan wanita 30an dan 40an adalah kedutan dan garis halus, jeragat dan kulit kendur.

Tahukah anda bila kita dah masuk umur 30an, badan kita dah tak mampu hasilkan collagen dan elastin secukupnya. Sebab tu kulit wajah boleh jadi semakin kendur. Kedutan pun semakin jelas di tepi mata, bibir dan juga dahi.

Ros syorkan anda topup dengan supplemen collagen untuk kekalkan keanjalan kulit dari dalam.

Untuk penjagaan kulit wajah atau penjagaan luaran, check semula Skincare yang anda guna tu selamat atau tidak.

Antara kesan buruk dari pemakaian Skincare yang tiada lulusan KKM adalah kulit jadi terlalu sensitif. Bila terdedah kepada matahari, kulit anda jadi senang sunburn. Ini kerana lapisan kulit anda semakin menipis. Sinaran UVA dan UVB senang tembus.

Lama-kelamaan terjadilah jeragat. Tompok hitam atau jeragat ni, setahu Ros sangat susah nak dihilangkan. Kebanyakan daripada kita ambil langkah jangka masa pendek tutup jeragat dengan pakai mekap.

Untuk wanita berumur 30an dan 40an semestinya kita nak kekalkan keremajaan kulit dan melambatkan proses penuaan.

Untuk tujuan ini, Ros nak perkenalkan Skincare Youth dari Shaklee.

Khas untuk anda, Renew and Maintain Set.

 

Dalam Renew and Maintain Set ada 5 item iaitu:

1. Luminous Gel Oil Cleanser

2. Skin Perfecting Toner

3. Youth Activating Serum

4. Age Defense Moisturizer-SPF 50

5. Advanced Renewal Night Cream

 

Berbanding Starter Set, dalam Renew and Maintain Set ada Youth Activating Serum yang mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk menggalakkan penghasilan collagen.

 

Berapakah harga Renew and Maintain Set?

Satu Set ini berharga RM 1262.50.

Tapi.. Ros nak offer kepada anda harga menjimatkan iaitu 20% jauh lebih rendah daripada harga retail RM 1262.50. Anda juga akan dapat keahlian percuma, postage percuma dan juga cash bonus RM 41 pada bulan berikutnya.

Menarik kan.

Cepat-cepat whatsapp Ros di 019-367 3245 atau klik link ni >> www.wasap.my/60193673245

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.